Συλλυπητήρια μηνύματα Γ.Καρασμάνη και Θ.Τζάκρη για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη εξέφρασε στο σύνολο του ο πολιτικός κόσμος, καθώς επίσης και οι βουλευτές Πέλλας  Γεώργιος Καρασμάνης και Θεοδώρα Τζάκρη.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις τους:

Καρασμάνης: «Με βαθειά οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του επί πολλά χρόνια συναδέλφου και αγαπημένου φίλου Μανούσου Βολουδάκη. Η αδόκητη απώλειά του αφήνει φτωχότερο και το Κοινοβούλιο και την Παράταξή μας που στην υπηρεσία τους είχε αφιερώσει τις ιδέες του, τα πιστεύω του, το ήθος και τη δράση του.
Όπως φτωχότερη αφήνει την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά και την Κρήτη, τον τόπο για τον οποίο πάλεψε δυναμικά και ασυμβίβαστα όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής του παρουσίας.
Συμμετέχω ειλικρινά στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας, της συζύγου, των παιδιών του και όλων των οικείων του, με ευχή να τους απαλύνει τον πόνο η σκέψη ότι ο Μανούσος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας ως ένας μαχητής αλλά και ¨ευπατρίδης¨ της πολιτικής μας ζωής».
Τζάκρη: «Με τον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη συνυπήρξαμε μέλη στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.
Η οδύνη που αισθάνομαι για τον πρόωρο χαμό του είναι βαθιά και ειλικρινής. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην σύζυγο, τα παιδιά του και τους οικείους του, οι οποίοι θα έχουν να θυμούνται έναν ακέραιο και δημοκρατικό υπηρέτη του εθνικού μας Κοινοβουλίου».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*