ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Το https://www.pellasimera.gr είναι ιστολόγιο ειδικού ενδιαφέροντος κι ως εκ τούτου το περιεχόμενο των σχολίων πρέπει να είναι σχετικό με το εκάστοτε άρθρο.

Τα σχόλια να είναι κόσμια, πολιτισμένα και ουσιώδη. Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα και greeklish. Σε περίπτωση που ο διαχειριστής του ιστοχώρου κρίνει πως ο όρος δεν τηρείται, δικαιούται να διαγράψει το σχόλιο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου υποχρεούται να διαγράφει σχόλια που παραβιάζουν το νομικό πλαίσιο περί ελευθερίας του λόγου ή τη σχετική νομοθεσία, από τη στιγμή που το διαπιστώσει ο ίδιος ή του κοινοποιηθεί η παραβίαση και όταν αυτό καταστεί τεχνικά δυνατό. Ο διαχειριστής κοινοποιεί τους λόγους της διαγραφής εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά o σχολιαστής.

Ο σχολιαστής αποδέχεται πως τα σχόλιά του δε διέπονται από κανενός είδους πνευματικά δικαιώματα του ίδιου ή άλλου προσώπου και πως το περιεχόμενο των σχολίων του είναι ελεύθερο προς χρήση από τρίτους χωρίς περιορισμούς.

Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους. Μπορεί όμως να απευθυνθεί με αποστολή email προς το διαχειριστή του ιστολογίου με το αίτημα να διαγραφεί κάποιο σχόλιό του. Το αίτημα θα ικανοποιηθεί μόνο όταν αυτό καταστεί δυνατό και μόνο εφόσον έχει αφήσει μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όταν κατέθεσε το σχόλιό του. Η διαγραφή θα πραγματοποιηθεί μόνον όταν ο σχολιαστής απαντήσει στο μήνυμα επιβεβαίωσης που θα του στείλει ο διαχειριστής στην παραπάνω διεύθυνση.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΩΝ

Τα σχόλια πρέπει να είναι γραμμένα με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Ελέγξτε το σχόλιο για τυχόν λάθη που αλλοιώνουν το νόημα και εφόσον διαπιστωθούν ενημερώστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
Τα σχόλια των μελών και επισκεπτών να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερα και τεκμηριωμένα.
Σε περίπτωση που αντιγράφεται κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα, blog ή από κάποια άλλη πηγή να αναφέρεται η προέλευση.
Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Οιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης προστασίας λογισμικού καθώς και σύνδεσμοι (links) προς ιστοσελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο.
H υποβολή σχολίων με σκοπό να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, ή γενικώς άσχημο κλίμα στις συζητήσεις του ιστολογίου.
Η χρήση υβριστικών – προσβλητικών λέξεων και φράσεων.
Η ανάρτηση διαφημίσεων οποιουδήποτε είδους.

ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ

Ο χρήστης αποδέχεται ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα σχόλια που έχει εισάγει αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεσή του. Τα μέλη/επισκέπτες του ιστολογίου δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν πληροφορίες που αφορούν άλλα μέλη/επισκέπτες αυτού.

Εφόσον γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, τότε η διαχείριση του ιστολογίου έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των σχολίων.