Τζάκρη: Ξεκινά η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας. Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη.

tzakri vouli

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη για ένα έργο που το κατοχύρωσα, το ωρίμασα και το παρέδωσα έτοιμο προς υπογραφή.

Επόμενος στόχος η άμεση έναρξη της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών.

Υπογράφηκε απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών με την οποία εντάχθηκε στο ΣΔΙΤ Κεντρικής Μακεδονίας η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας και ορίστηκε η Γενική Γραμματεία Υποδομών ως αναθέτουσα και προϊσταμένη αρχή του έργου.

Ένας πολύχρονος αγώνας για την ανάδειξη και ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας δικαιώθηκε μετά την απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, η υπογραφή της οποίας απόφασης ήταν το τελευταίο και τυπικό βήμα για να περάσουμε σε μια νέα εποχή νομικού και κοινωνικού πολιτισμού στην Πέλλα.

Είναι φυσικό, εφόσον ξεκίνησα ταυτόχρονα την προσπάθεια και για την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, να εστιάσω απολύτως πλέον την προσοχή μου στην επίτευξη και του δεύτερου στόχου που είναι η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών.

Στη δική μου πολιτική συνείδηση όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας: η ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη ολόκληρης της Πέλλας, πέρα και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες. Έχουμε χρέος όλοι, μετά τη δικαίωση αυτού του αγώνα, να ενώσουμε δυνάμεις ώστε σύντομα τα Γιαννιτσά να αποκτήσουν τις δικαστικές υποδομές που αξίζουν.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*