Τζάκρη: Παρέμβασή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel

tzakri kontra news

Η παρέμβασή μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Γιώργο Μελιγκώνη.

Θυμόμαστε όλοι τις εθνικιστικές κορώνες των στελεχών της ΝΔ, που τώρα μιλά για «Ιστορική Συμφωνία». Μας έλεγαν προδότες, μιλούσαν για εθνική ήττα και μειοδοσία, για ξεπούλημα και καταστροφή.

Αντίθετα, στον ΣΥΡΙΖΑ υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τον εθνικό σκοπό.
Αυτή είναι μια καθαρή και πραγματικά εθνική θέση ευθύνης.

Ο κ. Μητσοτάκης ως κοινός πολιτικός ψεύτης έβγαινε στα κάγκελα και φωνασκούσε για διεθνείς συμφωνίες, τις οποίες γνώριζε ότι είναι καλές. Και ήξερε επίσης ότι κατόπιν θα τις υπηρετούσε. Παρόλα αυτά φανάτιζε τον ελληνικό λαό, έβγαζε στην επιφάνεια τα χειρότερα ένστικτα όλων των πολιτών για να επωφεληθεί μετά.

Πάντως, όπως λέει σοφά ο ελληνικός λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Και ο κύριος Μητσοτάκης είναι και πολιτικός ψεύτης και πολιτικός κλέφτης γιατί υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενος όλες τις εθνικές ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολιτικά ζωντανό κόμμα. Εγώ προσωπικά ως προερχόμενη από την Κεντροαριστερά σέβομαι αλλά δεν συμμφερίζομαι τις απόψεις ορισμένων στελεχών, όπως αυτό αφορά υποθέτω και εκείνους για εμένα.

Ωστόσο αυτό είναι που χαρακτηρίζει ένα μεγάλο κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες και τις απόψεις ενός πλειοψηφικού ρεύματος και το γεγονός ότι υπάρχουν θέσεις και εκφραστές σε όλο το φάσμα από την Αριστερά και έως την Κεντροαριστερά.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στο KONTRA CHANNEL

🔴 Η παρέμβασή μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Γιώργο Μελιγκώνη. 🔹Θυμόμαστε όλοι τις εθνικιστικές κορώνες των στελεχών της ΝΔ, που τώρα μιλά για «Ιστορική Συμφωνία». Μας έλεγαν προδότες, μιλούσαν για εθνική ήττα και μειοδοσία, για ξεπούλημα και καταστροφή.✔️Αντίθετα, στον ΣΥΡΙΖΑ υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τον εθνικό σκοπό.Αυτή είναι μια καθαρή και πραγματικά εθνική θέση ευθύνης.🗣 Ο κ. Μητσοτάκης ως κοινός πολιτικός ψεύτης έβγαινε στα κάγκελα και φωνασκούσε για διεθνείς συμφωνίες, τις οποίες γνώριζε ότι είναι καλές. Και ήξερε επίσης ότι κατόπιν θα τις υπηρετούσε. Παρόλα αυτά φανάτιζε τον ελληνικό λαό, έβγαζε στην επιφάνεια τα χειρότερα ένστικτα όλων των πολιτών για να επωφεληθεί μετά.👀 Πάντως, όπως λέει σοφά ο ελληνικός λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Και ο κύριος Μητσοτάκης είναι και πολιτικός ψεύτης και πολιτικός κλέφτης γιατί υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενος όλες τις εθνικές ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών.🟥 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολιτικά ζωντανό κόμμα. Εγώ προσωπικά ως προερχόμενη από την Κεντροαριστερά σέβομαι αλλά δεν συμμφερίζομαι τις απόψεις ορισμένων στελεχών, όπως αυτό αφορά υποθέτω και εκείνους για εμένα. Ωστόσο αυτό είναι που χαρακτηρίζει ένα μεγάλο κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες και τις απόψεις ενός πλειοψηφικού ρεύματος και το γεγονός ότι υπάρχουν θέσεις και εκφραστές σε όλο το φάσμα από την Αριστερά και έως την Κεντροαριστερά.

Posted by Θεοδώρα Τζάκρη on Wednesday, September 30, 2020

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*