Τζάκρη στην “Κοινωνία Ώρα Mega”: Η κυβέρνηση αποτελειώνει τη Μεσαία Τάξη.

tzakri promahous

Αναρωτήθηκα κάτι τη Δευτέρα στην Βουλή και απάντηση δεν πήρα.

Παρέλαβαν 37 δις ταμείο.

Πριν από ένα μήνα ο κύριος Σταικούρας περηφανευόταν ότι έχει 37,5 δις στο ταμείο. Και αμέσως μετά έλεγε ότι δεν έχει τίποτα. Και το ερώτημα είναι: Που πήγαν τα λεφτά;

Επένδυση στην υγεία δεν έκαναν. Τα εξοπλιστικά δεν τα έχουν πληρώσει. Ακόμη χρωστούν 800άρια από το Μάρτιο. Οι τέσσερις πρώτες προκαταβολές ήταν επιστρεπτέες. Δημόσια έργα δεν γίνονται. Που πήγαν τα λεφτά; Γιατί μιλάμε για 37 δις.Ομολόγησαν ότι χάρισαν 1 δις σε εφοπλιστές και βιομήχανους. Να τα αφαιρέσω αυτά. Έχουν δώσει μαζί με τα δανεικά 6 και κάτι δις για την πανδημία. Έσβησαν και τα χρέη των κομμάτων τους. Να τα χρεώσω και αυτά στον ελληνικό λαό άλλα 600 εκ. Τα υπόλοιπα;

Που πήγαν τα λεφτά την ώρα που κόβονται τα ρεύματα του κόσμου, τα τηλέφωνα, την ώρα που έχουν σταματήσει οι χρηματοδοτήσεις των κοινωνικών προγραμμάτων της Αυτοδιοίκησης, την ώρα που δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ αντίθετα έχουμε 5.500 λιγότερους από όσους παραδώσαμε στο ΕΣΥ.

Μια στις δύο επιχειρήσεις δεν θα ανοίξει μετά το λοκνταοουν. Έφτασε ο κύριος Μητσοτάκης στην συζήτηση του προϋπολογισμού να περηφανεύεται για το περιβόητο Click-Away.

Μια στις 10 επιχειρήσεις και αυτή στα μεγάλα αστικά κέντρα που είναι οργανωμένη στο ίντερνετ, δουλεύει. Οι υπόλοιπες δεν άνοιξαν καθόλου. Πήραν ένα μέτρο για να εξυπηρετήσουν τους κολλητούς τους.

Η μεσαία τάξη εξοντώνεται επ’ ευκαιρία της πανδημίας.Τρώει το ένα χτύπημα μετά το άλλο είτε με το πτωχευτικό, είτε με το πολεοδομικό του Χατζηδάκη και τις επιπτώσεις του στην μικρή ιδιοκτησία, είτε με το ασφαλιστικό του Βρούτση, αφού τριπλασιάστηκαν οι εκκρεμείς συντάξεις, είτε με το click away που όπως είπε και ο μεγάλος Υπουργός της Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης: ”γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, θα ωφεληθούν οι μεγάλες επιχειρήσεις”.

https://www.facebook.com/TheodoraTzakri/videos/109748287581850

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*