Τζάκρη: Εβδομάδα των Παθών για εκατομμύρια Έλληνες.

tzakri epidomata

Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από την υποχρεωτική παύση του 90% της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας διαπιστώνουμε ότι η Κυβέρνηση, προφανώς, ζει σε κάποια άλλη διάσταση.

Σε έναν κόσμο όπου οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας αυτοπληρώνονται, όπου οι κατσαρόλες, τα ράφια και τα ψυγεία των σπιτιών αυτογεμίζονται, όπου τα ενοίκια αυτοπληρώνονται και οι πάσης φύσεως δαπάνες διαβίωσης αυτοκαλύπτονται.

Στην πράξη η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο αγνοώντας αλλά και αποκρύπτοντας την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για καθολική και προληπτική προστασία της κοινωνίας, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ένα θέατρο σκιών όπου η ίδια κρύβεται από τις ιστορικές ευθύνες της.

Κάποιος πρέπει να πει στον κύριο Μητσοτάκη ότι όταν μετατρέπεις μια κοινωνία σε στρατόπεδο, οφείλεις και να μεριμνάς για την στέγαση, την σίτιση και τις αυτονόητες παροχές προς τους εγκλωβισμένους πίσω από τον φράχτη της ακινησίας.

Έρχεται Πάσχα και 850.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι και 250.000 επιστήμονες δεν έχουν λάβει το παραμικρό βοήθημα για το οποίο δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός στις 18 Μαρτίου.

Στην ουσία ο κύριος Μητσοτάκης μετακύλησε το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος των εργαζομένων των ιδιωτικών επιχειρήσεων στο δημόσιο, ωφελώντας σε ένα μεγάλο ποσοστό τους ομίλους των πλουσίων φίλων του και, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, συνεχίζει να πληρώνει αυτονοήτως τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις.

Είναι δυνατόν, για να κάνει το χατίρι των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης να αφήνει χωρίς πασχαλινό τραπέζι 250.000 επιστήμονες;
Είναι δυνατόν με το τέχνασμα αλλαγής πλατφόρμας να μην έχει καταβάλει, όπως δεσμεύτηκε, πριν το Πάσχα το επίδομα των 800 ευρώ σε όλους;

Είναι φανερό ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του και οι βουλευτές του ουδεμία σχέση έχουν με την κοινωνία και τα δάκρυα που χύνουν είναι κροκοδείλια.

Διότι τα εκατομμύρια μοιράζονται αφειδώς στους “αγιογράφους” της Κυβέρνησης των συμφερόντων.

Η λύση είναι μία και μόνη και “συναίνεση” δεν μπορεί να υπάρξει αν αυτή η λύση δεν δοθεί.

Κατά το Σύνταγμα έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα και καλώ την Κυβέρνηση χωρίς άλλες υπεκφυγές και προσχήματα να καταβάλει σε όλους τους πολίτες που δεν το έχουν λάβει το επίδομα των 800/600 ευρώ έως την Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά την Μεγάλη Πέμπτη ένα τεράστιο “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ” θα πλανάται πάνω από την χώρα.

Ο ιστορικός του μέλλοντος είμαι βέβαιη ότι θα καθιερώσει την 7η Ιουλίου ως “ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ”.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*