Το Δίκαιο ταυτίστηκε με τη Δικαιοσύνη.

tzakri ergates gis

Μετά την έκδοση της απόφασης από το αρμόδιο Δικαστήριο αποδεικνύεται με τον πιο αυθεντικό και επίσημο τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή ήταν μια εγκληματική συμμορία μεταμφιεσμένη σε πολιτικό κόμμα.

Εκτός από εγκληματική οργάνωση με καταστατική αρχή της τη βία και τη μισαλλοδοξία κρίνεται και ως φορέας εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, στο οποίο παρουσιαζόταν τα τελευταία χρόνια ως τάχα πολιτικό κόμμα.

Ντύθηκε τη λεοντή του πολιτικού κόμματος για να διαπράττει εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, υποδυόμενη τον πολιτικό φορέα.

Ευτυχώς πρώτοι οι πολίτες την έξωσαν από την Βουλή και η Ελληνική Δικαιοσύνη την έστειλε στα τάρταρα της ιστορίας ως μια περιθωριακή συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφασή της αυτή θωρακίζει το δημοκρατικό πνεύμα της Ελληνικής Πολιτείας και ανεξίτηλα χαράσσει ως καταστατική αρχή του δημοσίου χώρου στην Ελλάδα την αποδοχή των δημοκρατικών αρχών στην λειτουργία όλων των πολιτειακών θεσμών.

Το δεδικασμένο της σημερινής απόφασης του Δικαστηρίου δεν είναι μόνο νομικό, αλλά είναι προδήλως ιστορικό διότι αποτελεί αυθεντική έκφραση του δημοκρατικού δημοσίου αισθήματος.

Το Δίκαιο ταυτίστηκε με την Δικαιοσύνη και συνεπώς αποκλείει στο μέλλον την ανάμιξη του εγκληματικού περιθωρίου στην δημοκρατική λειτουργία της πολιτείας.

Στην Ελλάδα στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και χύθηκαν ποταμοί αίματος στη μάχη κατά του ναζισμού και του φασισμού τέτοιες εγκληματικές οργανώσεις θα ηττώνται πάντα από το δημοκρατικό φρόνιμα του ελληνικού λαού και τους θεσμούς μας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*