Στάμκος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα σίτισης στο Δήμο Πέλλας

dimos pellas

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο κανένας δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος. Προτεραιότητα μας ήταν η στήριξη των συνδημοτών μας που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Με διακριτικότητα και σεβασμό δημιουργήσαμε μια αλυσίδα ανθρωπιάς για ευάλωτες ομάδες συνδημοτών μας. Ευχαριστώ την επιχείρηση Κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης για την αφιλοκερδή προσφορά τους, τους συνεργάτες μου αντιδημάρχους καθώς και τους εργαζόμενους του δήμου που δούλεψαν ακόμη και χωρίς ωράριο, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υλοποίηση του προγράμματος σίτισης.
Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο Δήμος Πέλλας για διανομή έτοιμου φαγητού σε άτομα μοναχικά, άπορα και ευπαθή. Η δράση πραγματοποιήθηκε για 26 ημέρες, διανεμήθηκαν συνολικά 5200 μερίδες έτοιμου φαγητού και η παρασκευή των γευμάτων ήταν μια χορηγία της επιχείρησης Κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης. Το συντονισμό όλης της δράσης είχαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Πέλλας, ενώ την διανομή πραγματοποίησαν για 40 ημέρες οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος.
Παράλληλα ολοκληρώθηκε και το πρόγραμμα σίτισης που προσέφερε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε 700 ωφελούμενος του προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι καθώς και η διανομή 700 δεμάτων με τρόφιμα. Συνολικά παραδόθηκαν 19600 γεύματα κατά την περίοδο από 27 Απριλίου 2020 έως 15 Μαΐου 2020.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*