Καρασμάνης: Στο πλευρό των παραγωγών του Εξαπλάτανου

karasmanis exaplatanos

Ο Γιώργος Καρασμάνης βρέθηκε στο πλευρό των παραγωγών του Εξαπλάτανου που βίωσαν και αυτοί την καταστροφική μανία της χαλαζόπτωσης και την ανυπαρξία Κυβέρνησης και Υπουργείου!

Στον Εξαπλάτανο και στα χτήματα της Μηλιάς που συνορεύουν με το αγρόκτημα Εξαπλατάνου βρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, για να μιλήσει με τους παραγωγούς που χτυπήθηκαν ανελέητα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση, το σχεδόν καθημερινό πιά φαινόμενο – εφιάλτης στο Νομό μας, καθώς και από ανεμοθύελλα και νεροποντή.

Οι άνθρωποι – και εδώ – έχουν περιέλθει σε απόγνωση από τη θεομηνία που κατέστρεψε ολοκληρωτικά οπωροφόρα δέντρα, – κυρίως ροδάκινα επιτραπέζια και βιομηχανικά – με ορισμένες ποικιλίες στο στάδιο της συγκομιδής, καπνά, σιτηρά και ελαιοκράμβη, … και έσπασε δέντρα και κλαδιά οπωροφόρων.

Ο πρώην Υπουργός έγινε και εδώ αποδέκτης της οργής και αγανάκτησης για την εγκληματική αδιαφορία – την ανυπαρξία ουσιαστικά – Υπουργείου και Κυβέρνησης που τους έχει αφήσει απροστάτευτους, χωρίς επαρκή και αποτελεσματική αντιχαλαζική προστασία από αέρα, με τις μειωμένες πτήσεις και τα ακόμη ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ φυσίγγια!

Ο Γιώργος Καρασμάνης τους διαβεβαίωσε ότι θα πράξει τα πάντα προκειμένου να πάρουν δίκαιες και αντικειμενικές αποζημιώσεις.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*