Πάει σε εκλογές κυρίαρχος ο Μητσοτάκης…

mitsotakis kyriakos

Όχι, δεν έχετε μπει σε λάθος σάιτ, ούτε αλλάξαμε ξαφνικά περιεχόμενο και αρχίσαμε τις πολιτικές αναλύσεις. Το outsiderbet.gr ασχολείται με κάθε στοιχηματική ευκαιρία απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτή. Και στο χώρο της πολιτικής υπάρχει μία που δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.

Πρόκειται για τη χρονιά των εκλογών στην Ελλάδα που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς μια έξυπνη επιλογή μπορεί να αποφέρει σημαντικό κέρδος. Πιο συγκεκριμένα ενώ στην αρχή το 2021 εμφανιζόταν ως το μεγάλο φαβορί, καθώς τα σενάρια που έκαναν λόγο για εκλογικό αιφνιδιασμό Μητσοτάκη φούντωναν, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο πρωθυπουργός τονίζει σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Έμπειροι αναλυτές όμως δίνουν μια άλλη οπτική που έχει εξαιρετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον για εμάς. Λένε λοιπόν ότι με την πανδημία και τις μεταλλάξεις του ιού δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουμε οριστικά πριν τις αρχές του 2022. Άρα ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές με τη φωτιά του κορωνοϊού να καίει είναι σχεδόν αδύνατο.

Αντίθετα το ενδεχόμενο να τελειώνουμε με τον covid και να προχωρήσει η κυβέρνηση στη συνέχεια σε ένα εξάμηνο διαφορετικής ατζέντας με μείωση φόρων και παροχών, ώστε να… στρώσει το στρώμα της κυριαρχίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιάζει το ιδανικό σενάριο. Το τέλος του δρόμου αυτού του σεναρίου έχει εκλογές με τον πρωθυπουργό να ζητάει ανανέωση της θητείας του για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα που δεν του επέτρεψε η πανδημία. Μιλάμε για το δεύτερο εξάμηνο του 2022 που με απόδοση σχεδόν 3,00 θα πάρει τη δική μας ψήφο…δαγκωτό!

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*