Ελληνική Λύση: Η επιλογές της κυβέρνησης φταίνε για τα κρούσματα

elliniki_lysi

Στην αδυναμία των αρχών να ελέγξουν το άνοιγμα της οικονομίας οφείλεται η νέα έξαρση της πανδημίας, υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, ενώ θεωρεί ότι η απαγόρευση των λιτανειών «θέτει στο στόχαστρο την ορθόδοξη πίστη».

«Η δεύτερη αναμέτρηση με τον κορονοϊό φαίνεται πως χάνεται εξαιτίας της κυβερνητικής μη ορθολογικής διαχείρισης της επιτυχημένης πρώτης αναμέτρησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει πως «προκύπτει σαφής αδυναμία και ανετοιμότητα των αρχών να ελέγξουν το άνοιγμα της οικονομίας με αλγεινές συνέπειες για την δημόσια υγεία».

Με άλλη ανακοίνωση η Ελληνική Λύση, κατηγορεί την κυβέρνηση πως «βάζει στο στόχαστρο την ορθόδοξη πίστη μας με πρόφαση τον κοροναϊό, την ίδια στιγμή που επιτρέπει χιλιάδες επιβατών να στοιβάζονται σε κρουαζιερόπλοια και πλοία της γραμμής, με ολέθριες συνέπειες για τα νησιά μας».

«Ας μας εξηγήσει η κυβέρνηση ποιος ΠΟΥ ή ποια επιτροπή υποστηρίζει ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται στα κρουαζιερόπλοια και τους τουρίστες, αλλά μεταδίδεται από τις λιτανείες και τους πιστούς», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*