Δύο νεκροί λόγω της κακοκαιρίας «Θάλεια» στην Εύβοια. Σοκαριστικές μαρτυρίες.

politika evoias plimmira

Η κακοκαιρία “Θάλεια” από το Σάββατο “χτυπάει” την Εύβοια, γεγονός που έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, με μια γυναίκα και έναν άντρα να χάνουν μάλιστα τη ζωή τους από πνιγμό.

Η σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το βράδυ του Σαββάτου την Εύβοια. Μια 86χρονη πνίγηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το νερό έφτανε το 1,5 μέτρο, όπως ανέφερε το Mega. Την ίδια στιγμή το ΣΚΑΪ αναφέρει ότι υπάρχουν και πληροφορίες και για δεύτερο νεκροί.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ψαθάς ανέφερε:

«Η κατοικία της ήταν ισόγεια, και βρισκόταν κοντά στο ποτάμι στην περιοχή Πολιτικά. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από την Πυροσβεστική. Από την αρχή ήταν ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης μαζί μου. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι τα περισσότερα περιστατικά είναι ελεγχόμενα»

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στα Πολιτικά της Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας «Θάλεια».

Οι μαρτυρίες των κατοίκων σοκάρουν, καθώς μιλούν για καταστάσεις χειρότερες από αυτές της Μάνδρας.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν οι κάτοικοι στο ΣΚΑΪ:

«Κινδυνεύει πολύς κόσμος. Δύο φορές Μάνδρα είναι αυτό που ζούμεΗ στάθμη στα ισόγεια σπίτια είναι δύο μέτραΠνίγεται η αδερφή μου και ο γαμπρός μου στο σπίτι τους. Ισα που αναπνέουν, η μύτη τους μόνο είναι έξω από το νερό. Εγώ πρόλαβα και βγήκα τελευταία στιγμή κι ανέβηκα στην ταράτσα» είπε με τρεμάμενη φωνή ο κάτοικος της περιοχής κ. Βαγγέλης που μετέφερε στον ΣΚΑΪ τα όσα συμβαίνουν.

Αλλη μαρτυρία κατοίκου από την παραλία στο Βασιλικό σοκάρει: «Εχει πλημμυρίσει ο Λίλας Ποταμός. Ολοι είναι στις ταράτσες για να σωθούν. Το νερό στα περισσότερα σπίτια ξεπερνάει το ύψος του γονάτου. Ολοι είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν μπορεί κανείς να βγει. Ολα έγιναν μετά τις 3 τα ξημερώματα»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*