Δήμος Πέλλας: Ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του έργου Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση, εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» στο δήμο Πέλλας.

adespota zoa

Ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του έργου Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση, εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» στο δήμο Πέλλας.

Η πράξη αφορά στην επέκταση του υπάρχοντος καταφυγίου με σκοπό την κατασκευή ενός σύγχρονου χώρου υποδοχής, περίθαλψης και φροντίδας των αδέσποτων ζώων.

Στο νέο καταφύγιο θα συντηρηθούν οι υπάρχουσες πρόχειρες κατασκευές και όπου χρειασθεί θα συμπληρωθούν από σύγχρονες κτιριακές υποδομές, ενώ θα δημιουργηθεί κτίριο διοίκησης, ιατρείο, μαγειρείο, αποθήκη τροφίμων, αίθουσα προσωπικού, αίθουσα απομόνωσης ζώων και αναμονής ασθενών ζώων, ατομικά προαύλια άσκησης σκύλων, wc, και 2 ανεξάρτητα κτίρια για τη φιλοξενία των ζώων.

Με την ένταξη του έργου, δίνεται η δυνατότητα να κατασκευασθεί εκ νέου και εξοπλισθεί πλήρως μια απολύτως αναγκαία υποδομή για το δήμο μας, διευκολύνοντας το έργο του δήμου για τα αδέσποτα και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς αυτά.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*