Δήμος Έδεσσας: Παρουσίαση βιβλίου του Ιωάννη Ανδρόνογλου στο «Παρθεναγωγείο»

andronoglou vivlio

Παρουσίαση βιβλίου του Ιωάννη Ανδρόνογλου στο «Παρθεναγωγείο»

Την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:30, στην αίθουσα τέχνης «Παρθεναγωγείο» της Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Ανδρόνογλου, με τίτλο «Η ελληνική παραδοσιακή μουσική ως πηγή έμπνευσης στη σύνθεση έργων για κιθάρα».

Η παρουσίαση θα διενεργηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής του Νίκου Ταμουτσέλη «Σημείο Ακρόασης», η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από τις 8 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του ιδίου μήνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νίκος Ταμουτσέλης φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του εν λόγω βιβλίου με το έργο του «Σημείο Ακρόασης», το οποίο αποτέλεσε το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας σειράς έργων και την έκθεσή τους.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ιφιγένεια Βαμβακίδου (Καθηγήτρια Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας Α.Π.Θ.), ο Νίκος Ταμουτσέλης (Εικαστικός, Δρ Παιδαγωγικής Π.Δ.Μ.), ο Ανδρέας Αεράκης (Εκδότης, «Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι και Σείστρον»), όπως και ο συγγραφέας, ο οποίος στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ερμηνεύσει έργα για κιθάρα, για τα οποία γίνεται λόγος στο βιβλίο.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*