Δήμος Αλμωπίας: Νέος Δήμαρχος ο Νίκος Παρούτογλου

Η Αλμωπία αλλάζει δήμαρχος και από 1/1/2024 νέος Δήμαρχος θα είναι ο Νίκος Παρούρογλου, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 47% στο 87% της ενσωμάτωσης, σημαντικά μεγαλύτερο από το 43% που χρειαζόταν σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο.

Πίσω από τον μεγάλο θριαμβευτή των εκλογών ακολουθεί ο νυν δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης με 33,68% και τρίτος ο Δημήτρης Μπίνος με 19,30%

Ο κ. Παρούτογλου είναι ο θριαμβευτής των εκλογών, αφήνοντας δεύτερο τον Χρήστο Μπάτση και τρίτο τον Δημήτρη Μπίνο.

Οι υποστηριχτές του νέου Δημάρχου Αλμωπίας έχουν συγκεντρωθεί στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού και πανηγυρίζουν

Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Ο Νίκος Παρούτογλου κατάγεται από τη Θηριόπετρα Αλμωπίας, ένα μικρό χωριό στα βόρεια της Αριδαίας.

Είναι γιος του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μαυροπούλου, σύζυγος και πατέρας της Μαρίας και της Κατερίνας. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αριδαία.

Είναι 42 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη,  μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ διατηρεί από το 2007 δικό του φοροτεχνικό γραφείο στην Αριδαία.

Η πρώτη του επαφή με τα κοινά ξεκινά το 2010 όπου και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Πασόη.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών την περίοδο 2011-12 και Πρόεδρος ΔΕΥΑ από το 2013-14.

Παράλληλα διεκδίκησε τη θέση του στην Βουλή των Ελλήνων το 2012, με έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα.Έχει διατελέσει πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και  μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Είναι δημότης Αριδαίας και μαζί με τη Μαρία, τη γυναίκα του, έχει επιλέξει αυτή την πόλη για να ζήσει, να δουλέψει και να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Δεν θεωρεί την πολιτική επάγγελμα, όμως πιστεύει βαθιά ότι είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές. Τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με στόχο να δώσει αξία εκεί που άλλοι δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν.

Όραμα του είναι να δημιουργήσει μία στρατηγική ανάπτυξης σε κάθε επίπεδο για το Δήμο Αλμωπίας, μέσω της εξέλιξης των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που θα καλύπτουν την καθημερινότητα των πολιτών, μέσα από την κοινωνική συνοχή, την ευγενή άμιλλα, την αναβάθμιση των υποδομών, τη μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την δημιουργική εξέλιξη των επαγγελματιών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*