Αλμωπία: Σε χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας ο Νίκος Παρούτογλου

paroutoglou nikos

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και πίστη, μπήκε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου.

Συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επισκέφθηκε στις 08/05/2019 κατά σειρά τις ΤΚ Θηριόπετρας, Φούστανης και Φιλώτειας, στις 09/05/2019 τις ΤΚ Χρυσής, Αλώρου και Ξιφιανής, στις 10/05/2019 τις ΤΚ Σαρακηνών, Όρμας και Τσάκωνων και στις 11/05/2019 τις ΤΚ Δωροθέας και Γαρεφίου συνομιλώντας και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις προγραμματικές του θέσεις.

“Είμαι αισιόδοξος για την θετική έκβαση του τελικού αποτελέσματος… Είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι μας ενδιαφέρει πρώτιστα να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες τις αναπτυξιακές επιλογές της επόμενης ημέρας.

Καταλήγοντας τόνισε ότι η κεντρική φιλοσοφία θα αναπτύσσεται γύρω από τις κρίσιμες και καθοριστικές φράσεις- καινοτομία, ιδέες, συμμετοχικότητα , μέσα πάντα από την ανανέωση των αντιλήψεων και των προσώπων, αιτήματα ώριμα πλέον της κοινωνίας…”

Ο προγραμματισμός επισκέψεων του Νίκου Παρούτογλου θα εξελίσσεται καθημερινά σε κάθε χώρο και σημείο του δήμου, προσαρμοσμένος στην αναγκαιότητα ουσιαστικού διαλόγου με τους πολίτες.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*