Από τις 27/9 γράφαμε: Μάχη σε δύο δήμους, αλλαγή σε έναν και ξεκάθαρο προβάδισμα στην Σκύδρα

Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στους τέσσερις δήμους της Π.Ε. Πέλλας, δικαιώνει αυτά που γράφαμε από τις 27 Σεπτεμβρίου στην στήλη Ελληνικός Καφές, όπου είχαμε προβλέψει την αλλαγή στην Αλμωπία, το ξεκάθαρο προβάδισμα στην Σκύδρα και τη μάχη στους άλλους δυο δήμους της Πέλλας και της Έδεσσας.

Αναλυτικά γράφαμε:

Στα της Πέλλας τώρα κορυφώνεται η μάχη και η αγωνία στα στρατόπεδα των συνδυασμών αλλά των ίδιων των υποψηφίων συμβούλων στην τελική ευθεία για την 8η Οκτωβρίου

Μεγάλη μάχη αναμένεται για το Δήμο Πέλλας, η δυάδα του συνδυασμών μεταξύ Στάμκου, Καστερίδη και Φουντουκίδη που θα πάει στον 2ο γύρο θα κρίνει και τον νικητή.

Στην Έδεσσα το προβάδισμα Μουράτογλου στην Έδεσσα καλύπτεται από το προβάδισμα του συνδυασμού Κοινωνία σε Κίνηση του Γιάννη Τσεπκεντζή στον παλιό Δήμο Βεγορίτιδας και όλα δείχνουν ντέρμπι. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η όξυνση του προεκλογικού κλίματος και από τους δύο συνδυασμούς.

Στην Αλμωπία υπάρχει αυτή η ισχυρή παράδοση με τη μη εκλογή του ίδιου Δημάρχου για 2η θητεία, που απ’ όσο λένε ορισμένοι γνώστες της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής θα διατηρηθεί.

Στην Σκύδρα τα πράματα είναι ξεκάθαρα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*