Στάμκος: Ξεκινά το επόμενο διάστημα η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά

stamkos

Ένα ακόμη βήμα μπροστά προχωρά ο δήμος Πέλλας.

Ξεκινά το επόμενο διάστημα η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά.

Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την ανάδοχη εταιρία ενημερώθηκα ότι οι εργασίες ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2023.

Η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου είναι ένα έργο πνοής που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, θα αναβαθμίσει οικολογικά την καθημερινότητά μας και θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις.

Αφού επιλύσαμε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά εδώ και 2,5 χρόνια, αφού χαλυβδώσαμε την υπομονή μας μπροστά στις -όχι μόνο γραφειοκρατικές- καθυστερήσεις και στα εμπόδια, αφού χρειάστηκε να κάνουμε πολλές φορές τη δουλειά άλλων, αφού βάλαμε τις φωνές και εναντιωθήκαμε σθεναρά στο ενδεχόμενο το έργο να υλοποιηθεί από ιδιώτες, τελικά τα καταφέραμε.

Το θέλαμε, το παλέψαμε, το αποκτούμε γιατί όπως έχω πει πολλές φορές χαμένα έργα είναι τα έργα που δεν διεκδικούνται. Οι δημόσιες τοποθετήσεις «δεν θα γίνει ποτέ», «θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βάλουμε αέριο» και όλα αυτά που ακούγαμε εδώ και χρόνια έπεσαν γι΄ ακόμη μια φορά στο κενό.

Προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι το έργο να υλοποιηθεί με ασφάλεια, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη όχληση για τους κατοίκους της πόλης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*