Δήμος Πέλλας: «Ασφαλώς Ποδηλατώ»

podilato1
«Ασφαλώς Ποδηλατώ»
9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών– Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας
Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου, συμμετέχοντας στην ποδηλατάδα – ενημέρωση για την ασφαλή ποδηλάτιση – περιήγηση στην 12η ανθοέκθεση του δήμου Πέλλας.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχάλης Παναγιωτίδης με τον διευθυντή του σχολείου κ. Παύλο Κυργυρίδη, κλήρωσαν 12 κράνη ποδηλασίας και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες από τον διοικητή της τροχαίας, κ. Βασίλη Πλούγαρλη, οι ποδηλάτες της ομάδας μαραθωνίου Γιαννιτσών βοήθησαν τα παιδιά να ετοιμαστούν και να ξεκινήσουν.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά φορούσαν μπλουζάκια με σκίτσα για το ποδήλατο, τα οποία είχαν επιμεληθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Στην εξέδρα της ανθοέκθεσης, ο πρωταθλητής ποδηλασίας και πρώην μέλος της Εθνικής μας ομάδας, κ. Γιάννης Κυριακίδης, έκανε μια παρουσίαση των αγωνισμάτων της ποδηλασίας, μεταφέροντας τις αθλητικές εμπειρίες του και κερδίζοντας το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ απάντησε στις πολλές και ιδιαίτερες ερωτήσεις τους.
Ο δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά την τροχαία Γιαννιτσών και ιδιαίτερα τον διοικητή κ. Βασίλη Πλούγαρλη, τον πρωταθλητή ποδηλασίας κ. Γιάννη Κυριακίδη, τους ποδηλάτες της ομάδας μαραθωνίου Γιαννιτσών, κ.κ. Νίκο Τομπουλίδη, Θωμά Μπουμπόναρη, Τάσο Ουργαντζόγλου και Ζωή Τζαβαλιά , τον διευθυντή του σχολείου κ. Παύλο Κυργυρίδη, τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Αθηνά Δάλλα, Μαρία Σκαπέρδα και Ειρήνη Χέλμη, καθώς και την Δημοτική αστυνομία Γιαννιτσών.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την περιήγηση των παιδιών στην ανθοέκθεση από τις εκπαιδευτικούς τους και την επιστροφή στο σχολείο με την συνοδεία των περιπολικών και των μοτοσικλετιστών της τροχαίας Γιαννιτσών.
podilato2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*