«Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο – Έρχονται από την FIFA και βλέπουν στην Τούμπα ένα…χωριό»

fragkos

Ο Στρατηγός και πρώην Υπουργός Εθν. Αμυνας είναι ως γνωστόν υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και τοποθετήθηκε αναφορικά με τις δύο τοποθετήσεις του Ιβάν Σαββίδη, στους εργαζομένους του OPEN αλλά και στην αποστολή του ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ. Παράλληλα μίλησε και για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας που μπορεί να εκτοξεύσει τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Τα είπε όλα σε μία φράση ο Ιβάν. Όταν υπάρχουν ηθικές αξίες και υπάρχει μία μεταφορά αξίας από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη είδαμε μία δήλωση ανθρωπιάς και γεμάτη συναίσθημα. Τα όσα ακούγονται για την υγεία του διαψεύστηκαν κατευθείαν μόλις εμφανίστηκε. Το όνειρο του ΠΑΟΚ είναι η Νέα Τούμπα και αν δεν γίνει η αλλαγή αυτή δεν θα αλλάξει επίπεδο. Έρχονται από τη FIFA, βλέπουν την Τούμπα και λένε σε τι χωριό ήρθαμε»

Για να προσθέσει: «Τα όσα ακούγονται, βγήκαν επειδή δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εγκρίσεις και από τη μία ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα χρέη του, θα πληρώσει την ανακαίνιση του Καυταντζογλείου και τη Νέα Τούμπα και λένε ότι είναι και ευνοημένος. Επίσης το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις του Άρη και του Ηρακλή που βιώνουν τα δικά τους προβλήματα και να ακούν υποσχέσεις»

Ενώ ακόμα ανέφερε: «Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο και υπάρχει ένα έλλειμμα στις δημόσιες σχέσεις αν και σέβομαι τους εργαζόμενους σε αυτή τη θέση, πρέπει να έχεις το θάρρος να μιλάς και να λες την αλήθεια στους ανωτέρους σου, να βγει και να του πει «πρόεδρε γίνεται αυτό και αυτό…»

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*