Ο καημός στα μέσα του ομίλου Μαρινάκη συνεχίζεται με άρθρα για απόφαση Σαββίδη να φύγει από την Ελλάδα!

savvidis paok

Νέο άρθρο σε site του ομίλου Μαρινάκη σύμφωνα με το οποίο ο Σαββίδης έχει πάρει απόφαση να φύγει από την Ελλάδα η οποία μάλιστα δεν επιδέχεται και αμφισβήτησης καθώς οι πηγές του site είναι τόσο αξιόπιστες!!!

Δείτε αναλυτικά τι γράφει στο άρθρο:

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σύμφωνα με τα όσα άρχισαν να κυκλοφορούν στην πιάτσα, εσχάτως ο Ιβάν Σαββίδης, φαίνεται να κατέληξε στην απόφαση της πλήρους αποεπένδυσης από την Ελλάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον δεν συζητάμε μόνο για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open, αλλά και για τα υπόλοιπα assets (ΟΛΘ και Πόρτο Καρράς).

Ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να συνεχίσει. Ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζει να ξεπεράσει τα πολλά βέτο που θέτουν οι Αμερικάνοι. Μέχρι και τώρα, δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της ενόχλησης των ΗΠΑ. Εσχάτως και με αφορμή την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος Ιβάν, κατάλαβε ότι δεν τον «παίρνει». Κάπως έτσι, αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Επ΄ αυτού πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις και δη ραγδαίες.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*