Το πανίσχυρο αντιΠΑΟΚτσήδικο μπλοκ ο μεγάλος κίνδυνος για τον Δικέφαλο

Στα πλαίσια της προσπάθειας που εικάζεται ότι θα καταβληθεί για τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας εκείνης του νταμπλ και των νέων οραμάτων της ηγεσίας, θα ήταν συνετό, αν όχι και απόλυτα αναγκαίο, να ληφθεί πρόνοια για την αντιμετώπιση μιας διαιωνιζόμενης μεγάλης απειλής. Μιας απειλής κι ενός κινδύνου που εκδηλώθηκαν από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Ιβάν και ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Γράφει ο Γιώργος Μπούζας στο metrosport.gr

Από την πρώτη στιγμή – σχεδόν αστραπιαία – κινητοποιήθηκε ένα «πλέγμα» παραγόντων, τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και από τον αθλητικό, το οποίο πολύ σύντομα συντονίστηκε και ακροβολίστηκε, αρχίζοντας έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης. Τόσο εναντίον του Ιβάν, όσο και κατά του ΠΑΟΚ.

Με την πάροδο του χρόνου αυτός ο συνασπισμός βρήκε πρόθυμους εθελοντές σε πολλά επίπεδα. Με ισχυρές πολιτικές εκπροσωπήσεις και με το σύνολο των ΜΜΕ στο πλευρό τους, οι έχοντες το πρόσταγμα κινήθηκαν αδίστακτα, προκαλώντας σοβαρά πλήγματα στον ΠΑΟΚ (καραμπινάτη απώλεια τίτλου). Προχώρησαν και σε άλλου είδους έκνομες συμπεριφορές που κόστισαν πολύ ακριβά στον κατασυκοφαντημένο σύλλογο.

Στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου το θεσμικό μόρφωμα της πολυιδιοκτησίας, παραμένει ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα, το οποίο με τις ευλογίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, διατάραξε την ηρεμία της ομάδας, με συνέπεια να αποσταθεροποιηθεί και να βγει εκτός διεκδίκησης ενός πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ τράβηξε και πλήρωσε πολλά κι αυτό γιατί επέδειξε μια ανεξήγητη ατολμία να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση, αντιδρώντας άμεσα και σε όλες τις περιπτώσεις. Μια φορά και μόνον ο Ιβάν προσέφυγε στη δικαιοσύνη, υποχρέωσε τους λασπολόγους να γονατίσουν και να του ζητήσουν συγνώμη αυτογελοιοποιούμενοι και φιλοξενώντας στο ίδιο μέσο στο οποίο τον καταλάσπωσαν, μια ομολογία που δεν διέφερε σε τίποτε από την παραδοχή ότι πήγαν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το θέμα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει νιώσει στο πετσί του αυτόν τον βρώμικο πόλεμο τον οποίο βεβαίως ενορχηστρώνει η προπαγάνδα του λιμανιού. Μια προπαγάνδα την οποία ασπάζονται με μεγάλη ικανοποίηση όλοι οι εξαρτώμενοι (παράγονττες και παραρτήματα) και πάνω από όλα οι Τσουκαλάδες που ζουν και κινούνται στη σκιά του μεγάλου αφεντικού. Θεωρείται και είναι βέβαιο ότι αυτή η απειλή δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει όσο δεν αντιμετωπίζεται. Με τη σιωπή δεν πρόκειται να αλλάξουν συμπεριφορές όλοι όσοι είναι ενταγμένοι σε αυτόν τον βρώμικο συνασπισμό.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα ο Ιβάν και ο επίσημος ΠΑΟΚ να βγουν μπροστά και να στείλουν ένα μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις: Ως εδώ και μη παρέκει. Μήνυμα που αφορά σε πρώτη φάση τη NOVA, την ΕΡΤ, το ΣΚΑΙ, το MEGA και τη νέα θεραπαινίδα των μεγάλων COSMOTE. Ετοιμαστείτε να βιώσετε και την αντίδραση εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ, που πέρα από την περιφρόνηση τους και εντός των νομίμων πλαισίων, θα αποδείξουν ότι είναι πολύ επικίνδυνο να προσβάλεις και να κατασυκοφαντείς χωρίς συνέπειες. Θέλει όμως οργάνωση αυτή η αντίδραση και πάνω από όλα βούληση και αποφασιστικότητα.

Αξίζει τον κόπο να υπενθυμίσουμε σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες την συμπεριφορά της COSMOTE με το να εξαφανίσει τελείως μία από τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα, η οποία αφορούσε χυδαία χειρονομία του σκόρερ. Χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ωστόσο αυτό το ακραίο περιστατικό εμείς προσωπικά το εκλαμβάνουμε σαν μία προκλήτικη προειδοποίηση, ότι από το κανάλι θα δείτε και ακόμη χειρότερα.

ΥΓ1: Τα μάθατε τα νέα; Ο Αυγενάκης κατάφερε να κρατήσει τον Κλάτενμπεργκ για έναν χρόνο ακόμη, παρά το γεγονός ότι έληξε η συμφωνηθείσα θητεία του. Και το κατάφερε παίρνοντας την έγκριση από την ΟΥΕΦΑ (βλέπε Θόδωρος Θεοδωρίδης και Ολυμπιακός). Περαστικά σε όλους, πλην εκείνων για τους οποίους φροντίζει ο μεγάλος χαλίφης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*