Υποτροφίες για μαθητές Λυκείου!

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο του πρόγραμμα, ο Μη Κυβερνητικός και Μη Κερδοσκοπικός οργανισμόςAFSInterculturalProgramsGreece&Cyprus προσφέρει τη δυνατότητα σε Έλληνες και Κύπριους μαθητές Λυκείου να συμμετάσχουν σε προγράμματαανταλλαγής μαθητών για ένα σχολικό έτοςστο εξωτερικόδιεκδικώντας υποτροφία.

Φέτος η AFSσυνεργάζεται με 37 χώρες μεταξύ των οποίων συναντούμε τον Καναδά,την Ιταλία, τις ΗΠΑ, τη Φινλανδία,την Αίγυπτο, τη Γαλλία,τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Σουηδία, την Τυνησία, τη Σερβία, την Ινδία, την Ισλανδία, τη Βραζιλία κ.α.

Για φέτος το δίκτυο της AFSεξασφάλισε17 μερικές υποτροφίεςσε σύνολο 48 θέσεων.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα περνούν μια σχολική χρονιά στη χώρα υποδοχής τους, φιλοξενούμενοι απόελεγμένες οικογένειες και λαμβάνοντας διαπολιτισμική εκπαίδευση και υποστήριξη από την AFSσε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Η 15χρονηΆννυ από τα Μελίσσια Αττικής που βρίσκεται στη Γαλλίαμε μερική υποτροφία τηςAFSVivreSansFrontière, δηλώνει: «Ευχαριστώ για αυτή την τόσο όμορφη εμπειρία. Είναι καταπληκτικά!».

Ο 16χρονος Νικόλαος από τους Μυτιληνιούς Σάμου που εξασφάλισε υποτροφία από την AlbertaShipManagement, βρίσκεται στo Κεμπέκ του Καναδά και δηλώνει: «Το ταξίδι στο όνειρο έγινε πραγματικότητα χάρη σε όλους εσάς».

H16χρονη Βαλέρια απότο Βύρωνα Αττικής βρίσκεται στην Ολλανδόφωνη περιφέρεια τηςΦλάνδρας στο Βέλγιο και μοιράζεται το παρακάτω μήνυμα: «Η εμπειρία μου είναι απίθανη. Έχω γνωρίσει πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους και μου έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνω πράγματαπου δε θα είχα τη δυνατότητα να κάνω αν δεν είχα γίνει μαθήτρια ανταλλαγής. Πιστεύω πως είναι μια εμπειρία ζωής που πρέπει όλοι να ζήσουν! Είναι κάτι το μοναδικό!!Εύχομαι Καλές Γιορτές σε όλους στην Ελλάδα.»

«Περνάω καταπληκτικά! » ήταν η σύντομη και περιεκτικήδήλωση της Εβελίνας από την Αθήνα που βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής!

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τις υποτροφίεςτου 2024-25. Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα https://afs.org.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*