Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων: «Έφυγε ο σύζυγός μου και το 5χρονο παιδί μου – Μου γύρισαν στάχτες και αποκαΐδια»

Δεν μπορούν να περιγράφουν με λόγια το πένθος και η ανείπωτη θλίψη των συγγενών των θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά τη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε συγγενής των θυμάτων και συγκλόνισε με τα λόγια της, προσπαθώντας παράλληλα να συγκρατήσει την οργή της για τα όσα συμβαίνουν.

«Μου γύρισαν στάχτες και αποκαΐδια»
«Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων ‘έφυγε’ ο σύζυγός μου και το 5 χρόνων παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι».

Σοκάρει η μαρτυρία της όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει την οικογένειά της. «Και που πήγαμε (σ.σ. στο νοσοκομείο) τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δε μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά».

Η ίδια λέει πως, όταν βρει τη δύναμη, θα κινηθεί νομικά. «Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές;»

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*