Ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών, τελέσθηκε ο Αγιασμός

kdap pellas

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, τις ευχές όλων, την παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου, του Αντιδημάρχου Ιωάννη Φωκά, του προσωπικού, γονέων και μαθητών, ξεκίνησε επισήμως σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, η νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ, στα Γιαννιτσά (ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου).

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Καλλίνικο Δοράκη, από την ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, ευχήθηκε σε όλους, εργαζόμενους, παιδιά και γονείς, καλή σχολική χρονιά. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών, άμεσα θα ξεκινήσουν κάποιες παρεμβάσεις στους χώρους όπου στεγάζεται και δραστηριοποιείται το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ-μεΑ, Κοινωνικός Λειτουργός, Πρόδρομος Ασταρτζής, αφού ευχήθηκε με την σειρά του σε όλους καλή χρονιά, ευχαρίστησε τον Δημοτική Αρχή Πέλλας αλλά και όλους όσοι είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την συνεχή εμπιστοσύνη τους προς το Κέντρο.

Από τις πιο επιτυχημένες δομές της Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο δέχτηκε για φέτος και νέους μαθητές που θα έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο διάθεση για δημιουργία, επιστημονική υποστήριξη και στόχο την κοινωνική ένταξη των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία της ΔΗΚΕΠΑΠ ανήκει στις πιο επιτυχημένες από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί καθημερινά 25 άτομα με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης.

Το ΚΔΑΠ-μεΑ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1998 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη όλου του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Πέλλας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*