Βουλευτές ΝΔ Βόλου: Στα θεσμικά μας όργανα, με διαφάνεια και αποδείξεις, η εθελοντική, οικονομική μας ενίσχυση.

nd-grafeia-simaies-

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι βουλευτές Βόλου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την οικονομική συνεισφορά τους στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Στα θεσμικά μας όργανα, με διαφάνεια και αποδείξεις, η εθελοντική, οικονομική μας ενίσχυση. Στην τόσο βεβαρημένη και δύσκολη επικαιρότητα, επιλέξαμε να μην τοποθετηθούμε στο θέμα των οικονομικών του τοπικού παραρτήματος του κόμματός μας, της Ν.Δ.

Επειδή, όμως, το θέμα παραμένει ζωντανό στον δημόσιο διάλογο, με προσοχή και σεβασμό στους τοπικούς θεσμούς, στους υποστηρικτές και ψηφοφόρους της κυβερνητικής παράταξης διευκρινίζουμε ότι, σε ό,τι μας αφορά, καταβάλλαμε, εθελοντικά και με αίσθημα ευθύνης, σημαντικά ποσά, με τραπεζικές καταθέσεις ή αγορά κουπονιών, όποτε μας ζητήθηκε, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.

Η οικονομική επιτροπή γνωρίζει και μπορεί να γνωστοποιήσει τα ακριβή νούμερα, (όχι απαραίτητα, ίδια για όλους μας),που δώσαμε. Πράξαμε το καθήκον μας, δεν παρακάμψαμε τα θεσμικά μας όργανα, δεν παραλείψαμε, συστηματικά και συντεταγμένα, να συνεισφέρουμε.

Το ίδιο έπραξαν και φίλοι της Ν.Δ., που με σημαντικά, πολύ σημαντικά ποσά, ενίσχυσαν οικονομικά την παράταξη, χωρίς δημοσιότητα και ανακοινώσεις,Θεωρούμε, επίσης, σκόπιμο να γνωστοποιηθούν όχι μόνο τα ποσά αλλά και τα ονόματα όλων όσοι βοήθησαν, οικονομικά, στον κοινό αγώνα και την συλλογική προσπάθεια.

Η σημερινή μας ανακοίνωση δεν αποτελεί αιχμή εναντίον οιουδήποτε! Είναι δημοκρατική μας υποχρέωση να δημοσιοποιήσουμε, και εμείς, την θέση μας και την συνεισφορά μας.

Οι Βουλευτές

Ζέττα Μ. Μακρή

Αθανάσιος Λιούπης

Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*