ΝΔ: Γεωργιάδης και Τζαβέλα σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας στα Γιαννιτσά

adonis tzavella giannitsa

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Πέλλας για τις ευρωεκλογές παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργίαδης και η υποψήφια αλλά και πρώην Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα. 

Στην αίθουσα του Φιλίππειου στα Γιαννιτσά οι Άδωνις Γεωργίαδης και Νίκη Τζαβέλλα ανέλυσαν την πολιτική κατάσταση και έστειλαν το δικό τους μήνυμα εν όψη των ευρωεκλογών αλλά και των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι «Πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη νίκη στη ΝΔ στις ευρωεκλογές για να ανοίξουμε το δρόμο προς τις εθνικές εκλογές» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «πρέπει στην ευρωβουλή να εκλεγούν άτομα που ξέρουν καλά τα θέματα της Γεωργίας».

Μετά την κ. Τζαβέλα στο βήμα ανέβηκε και ο αντιπρόεδρος της της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «είναι πολύ ωραίο να δείτε κοντράστ ομιλία Τσίπρα που είναι τρεις κι ο κούκος και του Κυριάκου που γίνεται ο χαμός».

Όσον αφορά τις εθνικές εκλογές ο κ. Γεωργιάδης είπε «πιστεύω πως εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 20 Οκτωβρίου δυστυχώς γιατί ο Τσίπρας αγαπάει την καρέκλα και το να είναι πρωθυπουργός»

Τέλος, εξέφρασε τον σεβασμό του για την κ. Τζαβέλα αναφέροντας ότι «ήταν πρωταγωνίστρια στα ενεργειακά θέματα, θέματα ΑΟΖ και θα γίνει πρωταγωνίστρια με την ψήφο σας στο μέλλον».

1 Comment

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*