Βεργής: Ο Αυγενάκης, και η “αυλή” του, θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη μορφή “Ειδικού Σκοπού”

avgenakis kountouris

“Ποιος και τι” είναι ο Αυγενάκης και τίνος τα συμφέροντα υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού δεν χρειαζόταν να φτάσουμε σήμερα για να το διαπιστώσουμε.

Γράφει ο Βασίλης Βεργής στη LIVE SPORT

Ο άνθρωπος έχει δώσει τα… διαπιστευτήριά του ανερυθρίαστα από την πρώτη στιγμή. Και το επιβεβαιώνει κάθε φορά, όποτε χρειάζεται. Έχει πραγματικά πολλή πλάκα ο Αυγενάκης, καθώς είναι ο χρήσιμος… υφυπουργός. Αν αύριο του πουν να βουτήξει και να σφουγγαρίσει θα το κάνει. Για το καλό του ποδοσφαίρου φυσικά.

Τώρα τον θέλουν για “λαγό”, να μπει μπροστά και να πιέζει την UEFA και τη FIFA για Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ. Μάλιστα. Έχει… τόσο μυαλό που στη δήλωσή του ήταν σαν να έλεγε ότι η διοίκηση της ΕΠΟ έβαλε κάποιους αληταράδες να σπάσουν το αυτοκίνητο του δικαστή, μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας! 

Ο Αυγενάκης, και η “αυλή” του, θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη μορφή “Ειδικού Σκοπού” που γνώρισε το συγκεκριμένο υφυπουργείο. Στην αρχή μπορεί να προκαλούσε οργή σε όσους απορούσαν πώς είναι δυνατόν να εκτίθεται τόσο άγαρμπα ένα μέλος κυβέρνησης. Όμως πλέον ο συγκεκριμένος -που έχει τοποθετηθεί εκεί για να κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δουλειά!- προκαλεί μόνο γέλιο.

Το οποίο επεκτείνεται μέχρι το Μαξίμου που τον κρατάει από το 2019 σε αυτή τη θέση. Προφανώς με… λόγο!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*