Τζάκρη:Ο Μητσοτάκης κάνει τον καλό και οι Υπουργοί τον κακό. Θέατρο του παραλόγου οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

tzakri

Υποψία για νέο εμπαιγμό των αγροτών από τον ΕΛΓΑ.

Ο κύριος Μητσοτάκης κάνει τον καλό και οι Υπουργοί τον κακό. Θέατρο του παραλόγου οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.

Στις 6 Ιουλίου ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι σε έναν μήνα θα έχουν δοθεί στον ΕΛΓΑ προς άμεση εκταμίευση 35 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να καταβληθεί το υπόλοιπο 35% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ άμεσα και εφάπαξ σε μία δόση.

Η 6η Αυγούστου παρήλθε και, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία δεν έχουν διαψευσθεί, ο πρόσφατα αναβαθμισμένος και alter ego της οικογένειας Μητσοτάκη κ. Σκυλακάκης δηλώνει ότι τα χρήματα θα δοθούν στον ΕΛΓΑ σε δύο δόσεις χωρίς να δίνει ακριβή ημερομηνία καταβολής τους στους αγρότες.

Δεν με εξέπληξε το γεγονός, γιατί αυτή είναι η τακτική Μητσοτάκη. Ο ίδιος δηλώνει αυτά που πρέπει να γίνουν και ο ίδιος στο παρασκήνιο ακυρώνει αυτά που πρέπει να γίνουν.
Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ ότι ένας Μητσοτάκης θα έφτανε να πει ψέματα στους αγρότες της χώρας για το ευτελές ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Μας είχε συνηθίσει να λέει ψέματα για ποσά άνω των 100 εκατομμυρίων.

Ας αφήσουν τα τερτίπια, ας βγουν από τα τείχη του πλούτου τους και ας παύσουν να εμπαίζουν τους αγρότες μας που κρατούν όρθια την ελληνική ύπαιθρο και την ελληνική οικονομία.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*