Τζάκρη: Θα ερευνηθεί η κρατική χρηματοδότηση της προσωπικής προβολής και μυθοποίησης του Κ. Μητσοτάκη

tzakri deltio kontra

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Γιώργο Μελιγγώνη βρέθηκε η βουλευτής Πέλλας Τζάκρη Θεοδώρα, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε:

Θα ερευνηθεί η κρατική χρηματοδότηση της προσωπικής προβολής και μυθοποίησης του Κ. Μητσοτάκη

Η εξεταστική επιτροπή ζητήθηκε και εγκρίθηκε για να διερευνήσει το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικά σκάνδαλο πρωθυπουργικής προβολής δημοσία δαπάνη.

Δεν πρόκειται για λίστα Πέτσα. Πρόκειται για Λίστα Μητσοτάκη και για ληστεία του δημοσίου χρήματος. Το μόνο που δεν έκανε η λίστα Μητσοτάκη ήταν να πείσει τους Έλληνες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Είτε για το lockdown πέρυσι. Είτε για τον εμβολιασμό φέτος.

Αυτό που συνέβη εδώ, και θα διερευνηθεί μέχρι κεραίας είναι η χρηματοδότηση της προσωπικής προβολής και μυθοποίησης του κυρίου Μητσοτάκη από όλο το φάσμα των μέσων ενημέρωσης που συνέπραξαν στον σχηματισμό του Αντι-Σύριζα μετώπου και την αυτοδυναμία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Όποιος τολμούσε να κρίνει τον κ. Μητσοτάκη πήρε από μηδέν ως ελάχιστα ευρώ. Και όποιο μέσο τον εξυμνούσε «κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου».

Επιπλέον, κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύοταν ανεπαρκής ή έκανε καταστροφικές επιλογές, ξεπεταγόταν και ξεπετάγεται μία δημοσκόπηση που υπηρετεί το αφήγημα του άτρωτου και δημοφιλέστατου πρωθυπουργού.

Αυτά όλα θα τα διερευνήσει σε βάθος η εξεταστική επιτροπή και η αλήθεια θα λάμψει διότι αυτός ο «θανάσιμος» για την δημοκρατία εναγκαλισμός καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, δημοσκοπήσεων και μηχανισμών κυβερνητικής προπαγάνδας πρέπει να σταματήσει.

Τη συμφωνία με τις ΗΠΑ δεν την έχουμε δει ακόμη στις λεπτομέρειές της. Ανάλογα με το τι συμφωνία θα φέρει ο κ. Δένδιας θα τοποθετηθούμε.Το θέμα είναι όποια αμυντική συμφωνία υπογράφει η χώρα:

Να έχει κατεύθυνση στον αληθινό αντίπαλο της Ελλάδας στην περιοχή.

Να προστατευόμαστε μέσω αυτής της συμφωνίας από το πασίγνωστο «σύνδρομο του Πόντιου Πιλάτου» που δεν εκφράστηκε μόνο το 1974 αλλά και πολλές φορές ακόμη, με την δικαιολογία ότι είμαστε και εμείς και η Τουρκία μέλη του ΝΑΤΟ.

Άρα λοιπόν δεν μπορεί η συμφωνία αυτή καθεαυτή να είναι λόγος πανηγυρισμών ή υποτιθέμενου «ρίγους» που προκαλεί στην Άγκυρα, αν δεν δούμε τα ανταποδοτικά οφέλη, τα ανταλλάγματα δηλαδή που μέσω αυτής παίρνει η χώρα που να διασφαλίζουν ότι δεν θα έχουμε για άλλη μια φορά μια εκδήλωση του γνωστού συνδρόμου «ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ».(Να μας λένε δηλαδή οι Αμερικάνοι ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικής διαμάχης δεν θα κρατούν ίσες αποστάσεις επειδή είναι και οι δύο χώρες στο ΝΑΤΟ).

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*