Τζάκρη: Κύριε Γεωργιάδη, θα περάσετε στην ιστορία ως χορηγός της Τουρκικής Οικονομίας

tzakri vouli

Κύριε Γεωργιάδη, θα περάσετε στην ιστορία ως χορηγός της Τουρκικής Οικονομίας και ως παράγοντας εντατικοποίησης του ρυθμού αποβιομηχάνισης της χώρας μας.

Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής μου για τη φυγή της PITSOS από την Ελλάδα.

Βάσει της Συμφωνίας Συμβιβασμού που υπεγράφη μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της SIEMENS, η τελευταία ανέλαβε την υποχρέωση ως ελάχιστο αντιστάθμισμα για τις ζημίες του Δημοσίου από τις παράνομες δραστηριότητες της και τα εγκλήματα διαφθοράς στην χώρα μας επί δεκαετίες:

(1) Να επενδύσει 100 εκ. € εντός του 2012 για να διασφαλίσει τη συνεχιζόμενη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία απασχολούσε τη δεδομένη χρονική περίοδο περισσότερους από 600 εργαζόμενους.

(2) Να επενδύσει 60 εκ. € προκειμένου να κατασκευαστεί ένα νέο εργοστάσιο στην Ελλάδα που θα οδηγούσε στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων.

Τελικά, τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Η SIEMENS κατέθεσε προσχηματικές, πρόχειρες, σχεδόν αστείες προτάσεις όπως μια ολιγοσέλιδη και παντελώς ακοστολόγητη πρόταση που εντός της δεν αναφέρεται κανένας αριθμός, περί της δημιουργίας δήθεν ενός Παγκόσμιου Κέντρου Δεξιοτήτων για την ανάπτυξη Βιομηχανικού Λογισμικού!Προσέξτε: Το εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα για ένα έργο αξίας άνω των 60 εκ, στο οποίο θα απασχολούνταν άνω των 700 ατόμων, έγινε «Κέντρο Δεξιοτήτων για την ανάπτυξη Βιομηχανικού Λογισμικού»!

Κύριε Γεωργιάδη,

Υπάρχει ένας ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο που περπατάει και εσείς ψάχνετε για καρφίτσες στο πάτωμα προκειμένου να τις αναδείξετε. Και ο ελέφαντας της κακοδιαχείρισης είστε εσείς. Και τώρα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν έφταιξε ο ελέφαντας αλλά οι καρφίτσες. Αυτή είναι η αναλογία των λεγομένων σας.

Τα ίδια κάνατε και με την Νοβάρτις. Από την μια ήταν ένα τσουβάλι κλέφτες και λαμόγια και από την άλλη εσείς προσπαθούσατε να πείσετε τον ελληνικό λαό ότι κάποιοι από τους δικαστές δεν έκαναν κάτι καλά και ότι φταίνε οι δικαστές.Το ίδιο κάνετε και τώρα.Πάντα στο παραμύθι σας υπάρχει ένας κακός συριζαίος και όχι ένας διεφθαρμένος νεοδημοκράτης.

Χαρίσατε στην SIEMENS την επένδυση των 60 εκ και τη διευκολύνατε να πάει στην Τουρκία.

Όπου υπάρχει καλό φαί η δική σας παρέα, αυτή στρώνεται και μετά αφενός στέλνετε τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό αφετέρου δίνετε και κάτι τις σε κάτι φίλους σας γύρω -γύρω για να μας πουν ότι για το μεγάλο φαγοπότι έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η ίδια ιστορία της δεξιάς από την μεταπολίτευση και μετά: κυβερνητική διαφθορά, μιντιακό πατρονάρισμα και δικαστικό αλισβερίσι για να παίξουμε και λίγο άμυνα, όσο είμαστε στην αντιπολίτευση και μη κάνουμε και καμιά φυλακή.

Πραγματικά θα εγγραφείτε στην ιστορία ως χορηγός της τουρκικής οικονομίας και ως παράγοντας εντατικοποίησης του ρυθμού αποβιομηχάνισης της χώρας μας.

Είστε πάντα ρυθμισμένος στην ίδια λογική: να αθωώνεται τους κλέφτες και να ραπίζετε τους νοικοκύρηδες. Παριστάνετε τον Υπουργό Ανάπτυξης άνευ χαρτοφυλακίου και δεν προλαβαίνετε να κλείνετε επιχειρήσεις.

Ευτυχώς που πληρώσατε και αυτές τις μπουλντόζες στο Ελληνικό και γκρεμίζετε κανένα κτήριο, για να περνάει κανείς δύσμοιρος από την Ποσειδώνος και να φαντάζεται ότι έρχεται η ανάπτυξη.

https://www.facebook.com/TheodoraTzakri/videos/355406309059139

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*