Τζάκρη: Είναι ένας προϋπολογισμός φερετζές μια κυβέρνησης εντολοδόχων μεγαλοπειχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων.

tzakri

Η Θεοδώρα Τζάκρη σχολίασε το προσχέδιο του προϋπολογισμού και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαπάτησε το εκλογικό σώμα.

– Τα έσοδα το 2020, τα οποία προϋπολογίζετε σε 54.126 δις Ευρώ, περίπου 400 εκ. Ευρώ περισσότερα από πέρυσι και με δεδομένο ότι το δημοσιονομικό κόστος που προκύπτει από τις εξαγγελίες σας είναι 1,2 δις τότε δηλώνετε, ευθέως, στην επιτροπή ότι στον προϋπολογισμό του 2020 υπάρχει “τρύπα” 800 εκατομμύρια.

– Ήρθατε ως υπερασπιστές της μεσαίας τάξης που δήθεν “κατέστρεψε” ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά όπως προκύπτει από τους φορολογικούς συντελεστές σας, όσοι βγάζουν καθαρά από 20.000 – 50.000 ευρώ, εξοικονομούν 17-34 ευρώ το χρόνο.
Αν δεν είναι ανέκδοτο, είναι συνειδητή εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

– Είναι σαφές ότι στα μαγειρεία του ιδιωτικού κράτους του κ. Μητσοτάκη μαγειρεύονται ακόμη τα νούμερα του προϋπολογισμού. Ήδη από το προσχέδιο μπορούμε να αντιληφθούμε ότι αυτός ο προϋπολογισμός θα λέει ψέματα όταν ψηφισθεί, θα λέει ψέματα όταν εφαρμοστεί και, το χειρότερο, τον λογαριασμό θα τον στείλετε και πάλι στους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους, στους αγρότες και τους συνταξιούχους.

Αυτός είναι ένας προϋπολογισμός φερετζές μια κυβέρνησης εντολοδόχων μεγαλοπειχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων.

Εγώ όχι μόνο καταψηφίζω το προσχέδιο αλλά σας καταγγέλω για συνειδητή εξαπάτηση της επιτροπής και του κοινοβουλίου.

– Τα έσοδα το 2020, τα οποία προϋπολογίζετε σε 54.126 δις Ευρώ, περίπου 400 εκ. Ευρώ περισσότερα από πέρυσι και με δεδομένο ότι το δημοσιονομικό κόστος που προκύπτει από τις εξαγγελίες σας είναι 1,2 δις τότε δηλώνετε, ευθέως, στην επιτροπή ότι στον προϋπολογισμό του 2020 υπάρχει "τρύπα" 800 εκατομμύρια.- Ήρθατε ως υπερασπιστές της μεσαίας τάξης που δήθεν "κατέστρεψε" ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά όπως προκύπτει από τους φορολογικούς συντελεστές σας, όσοι βγάζουν καθαρά από 20.000 – 50.000 ευρώ, εξοικονομούν 17-34 ευρώ το χρόνο. Αν δεν είναι ανέκδοτο, είναι συνειδητή εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. – Είναι σαφές ότι στα μαγειρεία του ιδιωτικού κράτους του κ. Μητσοτάκη μαγειρεύονται ακόμη τα νούμερα του προϋπολογισμού. Ήδη από το προσχέδιο μπορούμε να αντιληφθούμε ότι αυτός ο προϋπολογισμός θα λέει ψέματα όταν ψηφισθεί, θα λέει ψέματα όταν εφαρμοστεί και, το χειρότερο, τον λογαριασμό θα τον στείλετε και πάλι στους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους, στους αγρότες και τους συνταξιούχους.Αυτός είναι ένας προϋπολογισμός φερετζές μια κυβέρνησης εντολοδόχων μεγαλοπειχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων. Εγώ όχι μόνο καταψηφίζω το προσχέδιο αλλά σας καταγγέλω για συνειδητή εξαπάτηση της επιτροπής και του κοινοβουλίου.

Posted by Θεοδώρα ΤΖάκρη on Tuesday, October 22, 2019

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*