Τζάκρη: Η εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή του σκανδάλου Novartis είναι παράνομη

tzakri skai

Η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “αταίριαστοι” σχολίασε:

Η εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή του σκανδάλου Novartis είναι παράνομη και δείχνει συνενοχή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ. Θέλουν να μη διερευνηθούν όλες οι πτυχές του σκανδάλου και να αποφύγουν οι μάρτυρες και ειδικά ο κ. Φρουζής τη βάσανο της εξέτασης Πολάκη, ο οποίος είναι βαθύτατος γνώστης της υπόθεσης.

Η ιδιότητα του μέλους της επιτροπής και η κατάθεση σε αυτήν δεν είναι ασυμβίβαστες. Ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος θα μπορούσαν να κληθούν ως μάρτυρες όντας μέλη της επιτροπής.

Καταλαβαίνω ότι η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ φοβούνται, όμως δε μπορεί στο όνομα της πλειοψηφίας να αποκλείεται η άλλη άποψη. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι Φασισμός.

– Η εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή του σκανδάλου Novartis είναι παράνομη και δείχνει συνενοχή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ. Θέλουν να μη διερευνηθούν όλες οι πτυχές του σκανδάλου και να αποφύγουν οι μάρτυρες και ειδικά ο κ. Φρουζής τη βάσανο της εξέτασης Πολάκη, ο οποίος είναι βαθύτατος γνώστης της υπόθεσης.- Η ιδιότητα του μέλους της επιτροπής και η κατάθεση σε αυτήν δεν είναι ασυμβίβαστες. Ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος θα μπορούσαν να κληθούν ως μάρτυρες όντας μέλη της επιτροπής.- Καταλαβαίνω ότι η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ φοβούνται, όμως δε μπορεί στο όνομα της πλειοψηφίας να αποκλείεται η άλλη άποψη. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι Φασισμός.

Posted by Θεοδώρα ΤΖάκρη on Thursday, October 31, 2019

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*