Τζάκρη για Τέμπη: Χωρίς κανένα πρόσχημα προσπάθεια συγκάλυψης των βασικών υπευθύνων και κατάλυσης του κράτους δικαίου

Η τοποθέτησή της Θεοδώρας Τζάκρη στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μία χωρίς κανένα πρόσχημα προσπάθεια συγκάλυψης των βασικών υπευθύνων και κατάλυσης του κράτους δικαίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την άρση της ασυλίας του κ. Καραμανλή και την παραπομπή του στο φυσικό δικαστή.
Το έγκλημα των Τεμπών ήταν το αποτέλεσμα της σύμπτωσης πολλών παραγόντων, που με ιδιαίτερη επιμέλεια κατάφερε ο κ. Καραμανλής να συνυπάρξουν και να οδηγήσουν στην εθνική τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου 2023.
1. Το κεντρικό σύστημα ελέγχου στην Καρόλου ήταν έτοιμο τον Ιούλιο του 2019 και είχε πάψει να λειτουργεί.
2. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα το οποίο λειτουργούσε τον Ιούλιο του 2019 και καταστράφηκε από πυρκαγιά το καλοκαίρι του 2019 ουδέποτε αποκαταστάθηκε παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μερικά καλώδια και μερικά μηχανήματα, εύκολα επισκευάσιμα.
3. Το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα έγκλημα ενός πελατειακού διεφθαρμένου κράτους με κορυφή του παγόβουνου τη φωτογραφική διάταξη μετάταξης του μοιραίου σταθμάρχη.
4. Το έγκλημα των Τεμπών είναι πολιτικό έγκλημα απαξίωσης του δημοσίου με την κατάργηση της αρχής των δυο σταθμαρχών.
5. Το σύστημα επικοινωνίας GSM-R, που ήταν έτοιμο (και πιστοποιημένο) από τον Ιούλιο του 2022, ουδέποτε λειτούργησε.
6. Η Σύμβαση 717 που τον Ιούλιο του 2019 ήταν υλοποιημένη κατά 68% και θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εντός του 2021, αλλά ουδέποτε ολοκληρώθηκε.
7. Οι κκ Καραμανλής και Καραγιάννης χάρισαν στην Hellenic Train 700 εκ. € στερώντας σημαντικές επενδύσεις από τον ελληνικό σιδηρόδρομο.
8. Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο προειδοποιούσαν, με συνεχείς εκκλήσεις για τα θέματα ασφαλείας και για κάλυψη των κρίσιμων ειδικοτήτων, με εξώδικα και επιστολές.
9. Ο κ. Τριαντόπουλος ψεύδεται και η Πυροσβεστική τον διαψεύδει και ότι ο περιφερειάρχης έλαβε «εντολές άνωθεν» για το μπάζωμα του χώρου για απόκρυψη της εύφλεκτης ουσίας που μετέφερε το εμπορικό τρένο.
Έναν χρόνο μετά από το τραγικό δυστύχημα, είμαστε μάρτυρες μιας κυβερνητικής επιχείρησης συγκάλυψης και κατάλυσης του κράτους δικαίου, ενορχηστρωμένης από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να πείσει ότι την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, των δορυφόρων, του gps και της υψηλής τεχνολογίας μοναδική αιτία του δυστυχήματος ήταν το ανθρώπινο λάθος.
Όμως η φωνή των 57 νεκρών που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη και το πάνδημο αίτημα του 1,5 εκατομμυρίου υπογραφών επιβάλλει την παραπομπή όλων των ενόχων στη δικαιοσύνη και την άρση της ασυλίας του κ. Καραμανλή για την παραπομπή του στο φυσικό δικαστή ώστε να διερευνηθούν μια σειρά από εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις επί Υπουργίας του.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*