Τζάκρη: Η ΝΔ είναι κόμμα – σουπιά. Ακολουθεί την τακτική της θόλωσης των νερών

tzakri

Η ΝΔ είναι κόμμα – σουπιά. Ακολουθεί την τακτική της θόλωσης των νερών.

Η Οικονομία έχει βουλιάξει, τα Εθνικά πάνε από το κακό στο χειρότερο, στα Ελληνοτουρκικά δεχόμαστε την μια ήττα πίσω από την άλλη και το παρακράτος των ΜΜΕ που ελεγχεται αποκλειστικά από το Μαξίμου “θολώνει τα νερά”.

Όσον αφορά στην Αγία Σοφία, στη ΝΔ πρέπει να καταλάβουν πως όσο “στρουθοκαμηλίζουν» προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στο έθνος. Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει τα μέτρα της ως κυβέρνηση της πατρίδας μας και όχι ως πολιτικό παρακράτος. Αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να κάνει η Τουρκία για να της επιβάλουμε κυρώσεις;

Το ΚΙΝΑΛ έχει καταστεί το “πολιτικό κανίς” της Δεξιάς.
Εντός του δεν ζει πια η Κεντροαριστερά, αλλά τα πολιτικά απομεινάρια συγκεκριμένων προσώπων και δεν είναι πλέον κόμμα ούτε με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό ούτε με αξίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη προοδευτική παράταξη της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς. Θα έλεγα ότι όποιος αισθάνεται και έχει αποδείξει με την στάση του ότι είναι κεντροαριστερός έχει χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι καλοδεχούμενος.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στο KONTRA

🔵 Η ΝΔ είναι κόμμα – σουπιά. Ακολουθεί την τακτική της θόλωσης των νερών. ⚠️ Η Οικονομία έχει βουλιάξει, τα Εθνικά πάνε από το κακό στο χειρότερο, στα Ελληνοτουρκικά δεχόμαστε την μια ήττα πίσω από την άλλη και το παρακράτος των ΜΜΕ που ελεγχεται αποκλειστικά από το Μαξίμου "θολώνει τα νερά".❗️Όσον αφορά στην Αγία Σοφία, στη ΝΔ πρέπει να καταλάβουν πως όσο "στρουθοκαμηλίζουν» προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στο έθνος. Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει τα μέτρα της ως κυβέρνηση της πατρίδας μας και όχι ως πολιτικό παρακράτος. Αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να κάνει η Τουρκία για να της επιβάλουμε κυρώσεις; 🐩 Το ΚΙΝΑΛ έχει καταστεί το "πολιτικό κανίς" της Δεξιάς. Εντός του δεν ζει πια η Κεντροαριστερά, αλλά τα πολιτικά απομεινάρια συγκεκριμένων προσώπων και δεν είναι πλέον κόμμα ούτε με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό ούτε με αξίες.✅ Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη προοδευτική παράταξη της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς. Θα έλεγα ότι όποιος αισθάνεται και έχει αποδείξει με την στάση του ότι είναι κεντροαριστερός έχει χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι καλοδεχούμενος.

Posted by Θεοδώρα Τζάκρη on Tuesday, July 14, 2020

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*