Τη 2η θέση κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στην Β φάση της 15ης Πανελληνιας Συνάντησης Ανάπτυξης

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών κατέκτησε για ακόμη μια φορά την 2η θεση στην Β φάση της 15ης Πανελληνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκος Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασια με την ΕΚΟΦΝΣ και τον Δήμο Βόλβης, 2-3 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Βόλβη.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 11 αθλητές σε 7 πληρωματα κατάφερε να προκριθεί σε 5 μεγάλους τελικούς (Α) και 1 μικρο τελικο (Β) κατακτώντας 2 χρυσα 🏆🥇, 1 Αργυρό 🥈, 1 Χάλκινο 🥉μετάλλιο .
Συγκεκριμένα :
🥇1Χ Κορασίδων 12: Αφοροζη Ραφαελα
🥇2Χ Παίδων 12: Αφοροζης Γιάννης – Φράγκος Κωνσταντίνος
🥈2Χ Αρχαρίων Κορασίδων : Αρετακη Ελπίδα – Καλαιτζη Ευλαμπια
🥉2Χ Κορασίδων 12: Παλάνη Κατερίνα – Τσομπανακη Κυριακή
🔹6η θέση 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων : Παλάνη Εύα στα 26 πληρωματα.
🔹12η θέση 2Χ Αρχαρίων Παίδων :Τομιδης Αβρααμ-Χατζόπουλος Βασίλειος
Στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων ο Καμαρακης Ιωάννης έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά τερμάτιζοντας 4ος στον επαναληπτικό αλλά αγωνίστηκε πολύ όμορφα σε πολύ ανταγωνιστικες κούρσες, δείχνοντας μαχητικοτητα και ανταγωνιστικότητα.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές του, που αποτελούν το μέλλον του Ομίλου, για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, για τη αγωνιστικοτητα τους, το ήθος τους και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν. Επιπλέον ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλη Κατερίνα για την προετοιμασία της ομάδας Ανάπτυξης και τη σωστή καθοδήγηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής χρονιάς. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς, που για ακόμη μια χρονιά υποστήριξαν ηθικά και υλικά την αγωνιστική αποστολή και αποτέλεσαν αρωγοι για ακόμη μια επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, καθώς και το μέλος του ΝΟΓ Καπρανη Ιωάννα , που συνόδεψε την αγωνιστική ομάδα σαν αρχηγός αποστολής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο “Κορνήλιος Ιστρον” για την αρωγή του στην αποστολή δωρίζοντας νερά, χυμούς και μπάρες για τους νεαρούς αθλητές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*