Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία: Βράβευση της πρωταθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελίας Φράγκου

Στην ετήσια γιορτή, για τα ελληνικά κουπιά που διακρίθηκαν για το 2022 στα διεθνή πρωταθλήματα κωπηλασίας, βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου, που διοργανώθηκε στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τη Δευτέρα 23 Μαρτίου από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.
Η Ευαγγελία Φράγκου σε μια λαμπρή αγωνιστική πορεία τα τελευταία χρόνια, όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, συνεχίζει να διακρίνεται και να τιμά τα ελληνικά κουπιά.
Το 2022 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στη δίκωπο άνευ Γυναικών με πλήρωμα της τη Χριστίνα Μπουρμπου και με νέο παγκόσμιο ρεκόρ ενώ και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23, με το ίδιο πλήρωμα και το ίδιο αγώνισμα, κατέκτησαν για ακόμη μια φορά την πρώτη θέση επιβεβαιώνοντας τη αγωνιστική δυναμικότητα του αγωνιστικού διδύμου.
Φέτος, μια χρονιά Ολυμπιακών προκρίσεων η Ευαγγελία Φράγκου συνεχίζει την προετοιμασία της στα κοινόβια της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στην κατηγορία Σενιορ και αναμένουμε την πολύ σημαντική αγωνιστική χρονιά με την ελπίδα ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*