Θύελλα μετά την καταγγελία-βόμβα κατά του Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα πρόσκειται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και εργαζόταν πριν από κάποια χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ εργάζεται σήμερα στους θεσμούς.

Η γυναίκα φέρεται να είχε εκείνη την περίοδο σχέσεις με τον κ. Γεωργούλη.

Η καταγγελία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορά και υπόθεση κακοποίησης, δηλαδή και ξυλοδαρμό που φέρεται να έχει συμβεί πριν από τρία χρόνια.

Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες,  είναι δικηγόρος, που εργάζεται στον Τομέα Δικαιοσύνης της Κομισιόν, και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία φέρεται ως μία από τις πιθανότερες επιλογές για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ως εκπρόσωπος του αποδήμου ελληνισμού. Ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες, καθώς εργάζεται στην Κομισιόν.

Νωρίτερα, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα είχε ανακοινώσει κατά την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας στο Στρασβούργο υπάρχει αίτημα από τις βελγικές αρχές για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, κάτι που όπως ανέφερε ο ίδιος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει.

«Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται την επιτροπή νομικών υποθέσεων».

Η Επιτροπή νομικών αποφάσεων θα συνεδριάσει και εφόσον ταχθεί υπέρ τότε η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Πηγή: newsbeast.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*