ΣΥΡΙΖΑ: Η εποχή Κασελλάκη ξεκινά με αλλαγές – Τι ρόλο αναλαμβάνει η Τζάκρη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την πρώτη του συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη διαβεβαίωσή του ότι θα τιμήσει την “παρακαταθήκη” που τού παραδίδεται μετέβη στην Κουμουνδούρου όπου είχε τις πρώτες συσκέψεις με το επιτελείο του, ενώ αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι καθήκοντα νέας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η έμπειρη σε θέματα Τύπου, δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Δώρα Αυγέρη, χρέη διευθυντή του πολιτικού του γραφείου θα ασκεί ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης και επίσης ότι τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταλάβει ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τσίπρας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διασαφηνιστεί και το σχήμα που θα πλαισιώσει το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Κατά πάσα πιθανότητα ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς αξιολογήθηκε θετικά ο ρόλος του όλο το προηγούμενο διάστημα.

Για τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας συζητείται το όνομα της Θεοδώρας Τζάκρη, ενώ πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος φαίνεται πως θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς ρόλο που φέρεται να έχει προτείνει και ο ίδιος για τον εαυτό του αποφεύγοντας να διεκδικήσει οποιαδήποτε άλλη θέση. Επίσης, καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναμένεται να αναλάβει ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Χάρης Μαμουλάκης.

Κατά ορισμένες πληροφορίες κομβικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει και ο Παύλος Πολάκης που θα συναντηθεί σήμερα με τον Στέφανο Κασσελάκη χωρίς να έχει διασαφηνιστεί εάν αυτός ο ρόλος θα είναι στη Βουλή ή στο κόμμα. Πάντως, από το περιβάλλον του νέου προέδρου επισημαίνεται ότι ο Στ. Κασσελάκης αναγνωρίζει την συνδρομή του βουλευτή Χανίων στην εκλογή του και στο γεγονός ότι κατέγραψε συντριπτικά ποσοστά στις εσωκομματικές κάλπες στην εκλογική περιφέρεια Πολάκη.

Καθήκοντα κοντά στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενδεχομένως σε πρώτη φάση και συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης.

Ερωτηματικό παραμένει το πώς θα κινηθεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε σχέση με την Έφη Αχτσιόγλου όπως επίσης και το κατά πόσο η ίδια η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος θα θελήσει να αναλάβει κάποιον ειδικό ρόλο που θα τής προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: ethnos.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*