ΣΥΡΙΖΑ: Χαιρετίζουμε τη μεταστροφή Γεωργιάδη για φαρμακευτική κάνναβη και περιμένουμε τις 158 συγγνώμες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

syriza

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την μεταστροφή Γεωργιάδη για τη φαρμακευτική κάνναβη και υπενθυμίζει πως αναμένει 158 συγγνώμες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την μεταστροφή του Αδωνι Γεωργιάδη στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης, -το σχετικό νομοσχέδιο συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής- χαιρετίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτιζαν την έστω και με μεγάλη καθυστέρηση μεταστροφή του υπουργού και την παραδοχή του πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά. Οι ίδιοι κύκλοι έλεγαν με νόημα πως μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη.

Αναμένει 158 συγγνώμες για τη Βόρεια Μακεδονία

Έχουμε ακόμη να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, σχολιάζουν καυστικά στην Κουμουνδούρου. Σημειωτέον πως επίκειται και συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ενώ η κυβέρνηση έχει μεταθέσει επ’ αόριστον την ψήφιση των επιμέρους μνημονίων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Σε ό,τι αφορά την φαρμακευτική κάνναβη ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτη δημιούργησε ένα σαφές νομοθετικό πλαίσιο, κάτι που επεσήμανε στη Βουλή ο τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης. Σημείωσε πως «σε ένα πεδίο που για πολλά χρόνια δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα και παρά την ισοπεδωτική, συκοφαντική και σκοταδιστική αντιπολίτευση από τη ΝΔ με το νόμο 4523/2018 θεσμοθετήσαμε τη δυνατότητα εγχώριας παραγωγής και τελικής επεξεργασίας προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης και θέσαμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας εγχώριας αγοράς».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*