ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ: BALCONY PROJECT

Balcony dimos edessas

Γέμισε η Έδεσσα χρώματα και αρώματα από την Ανθοέκθεση και έρχεται το Σαββατοκύριακο να προσθέσει αυτό που λείπει, την μουσική από…μπαλκόνι. Το Ωδείο Δήμου Έδεσσας Ω.Δ.Ές παρουσιάζει “The Balcony Project” κατά την υλοποίηση του οποίου ήχοι μουσικής θα ακούγονται από το πολιτιστικό κέντρο της Έδεσσας, το Σάββατο 15 Μαΐου στις 11:00π.μ., στις 18:00μ.μ. και στις 21:00μ.μ. αλλά και την Κυριακή 16 Μαΐου στις 11:00π.μ.-13:00μ.μ.

Καθηγητές με την καλλιτεχνική τους ταυτότητα και μαθητές του ωδείου, θα ενώσουν τις νότες τους σε ντουέτα και τριο με πολλές εκπλήξεις για τους περαστικούς από το μπαλκόνι του Πολιτιστικού Κέντρου.

Την απόσταση που χωρίζει το μπαλκόνι μας  από το σοκάκι, θα την εκμηδενίσουμε με τις μελωδίες μας. Σταθείτε για λίγο ή και περισσότερο και αφουγκραστείτε, θα χαρούμε να σας δούμε να περνάτε.

Το Balcony project δεν περιορίζεται σε αυτό το πολιτιστικό διήμερο αλλά επεκτείνεται και θα συνεχιστεί, εκμεταλλευόμενο κάθε ηλιόλουστη μέρα.  Ακολουθήστε μας και στην Facebook Page https://www.facebook.com/edessaodeum

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας Περδίκα 1 και Καπετάν Γαρέφη, Έδεσσα Τ.Κ. 58200 Τηλ: 2381023101

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*