Συνταγή: Κουκουβάγιες παραδοσιακές Ρεθύμνου

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Food styling: Tina Webb

Ακόμα και το πιο απλό και γρήγορο φαγάκι, όπως οι παραδοσιακές κουκουβάγιες Ρεθύμνου, έχει τα μυστικά του.

15′ προετοιμασία Σύνολο: 15′

Υλικά

Κομμάτια: 4 ντάκους

Διαδικασία

  1. Για τις παραδοσιακές κουκουβάγιες Ρεθύμνου ξεκινάμε και σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα με το μισό λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  2. Βρέχουμε ελαφρώς τους ντάκους, μοιράζουμε πάνω τους το μείγμα ντομάτας και από πάνω βάζουμε την ξινομυζήθρα και τις ελιές.
  3. Πασπαλίζουμε με ρίγανη, ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή gastronomos.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*