Συνεργασία Ευθύνης: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει στην Έδεσσα σε αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, τη μεγαλύτερη ίσως συγκέντρωση που έχει γίνει στην Έδεσσα σε αυτοδιοικητικές εκλογές, μίλησε ο Γιάννης Μουράτογλου, ολοκληρώνοντας την προεκλογική περίοδο!

Τον Γιάννη Μουράτογλου προλόγισε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ενώ το παρών έδωσαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύσης Σταμενίτης, οι Βουλευτές Πέλλας κ. Λάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Καρασμάνης, ο πρώην Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Γκλαβάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος.

Ο Γιάννης Μουράτογλου αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα της δημοτικής αρχής, αλλά και στους βασικούς άξονες του προγράμματος που έχει καταθέσει η Συνεργασία Ευθύνης στους δημότες, ως δέσμευση για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που εισέπραξαν το χειροκρότημα του τεράστιου πλήθους των φίλων της Συνεργασίας Ευθύνης.

«Ο κόσμος της Έδεσσας έστειλε το μήνυμα της νίκης», τόνισε ο Γιάννης Μουράτογλου!

Ευχαριστήριο του Γιάννη Μουράτογλου : Οι σωστοί συνεργάτες είναι συνταγή επιτυχίας

Ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε.

Εμείς στη Συνεργασία Ευθύνης είμαστε περήφανοι γιατί μιλήσαμε πολιτικά, αν και δεχθήκαμε προσωπικές επιθέσεις. Καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τόπου, που ξέρουμε ότι μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της Συνεργασία Ευθύνης γιατί στάθηκαν δίπλα μου με ήθος και παρρησία, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που υπηρετούμε τις ίδιες αξίες κι έχουμε την ίδια διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες μας που ακούσανε τις προτάσεις μας.

Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι δημότες!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*