Γρηγόρης Στάμκος από Γιαννιτσά: «Ο Δήμος Πέλλας δεν έχει περιθώρια για πειράματα. Πάμε μαζί για τη Νίκη!»

«Η συκοφαντία και το ψέμα αποκαλύφθηκαν. Η δηλητηριώδης προπαγάνδα πετάχτηκε στα σκουπίδια. Οι μάσκες έπεσαν! Αυτός ο Δήμος είναι περήφανος και για το έργο του και για τις πανελλήνιες διακρίσεις του και κανένας επίδοξος δημαρχίσκος δεν μπορεί να το αμφισβητήσει», είπε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε», Γρηγόρης Στάμκος, μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, ένα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε την Πλατεία ΕΠΟΝ για να παρακολουθήσει την ομιλία του.

«Ένας Δήμος δε λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο», είπε ο κ. Στάμκος. «Η διαχείριση ενός Δήμου που δεν δανείζεται, που δεν αναθέτει έξω όσα μπορούν να κάνουν οι υπηρεσίες του, που δαπανά για τις ανάγκες των δημοτών και των υποδομών πάνω από 20 εκατομμύρια το χρόνο, και μάλιστα με απόλυτη διαφάνεια και ικανά ταμειακά διαθέσιμα για ώρα ανάγκης, που σχεδιάζει τρία και τέσσερα χρόνια μπροστά τα έργα που χρειάζεται, πρώτα με μελέτες, χρηματοδοτικά εργαλεία, διαγωνισμούς, προκηρύξεις και υλοποιήσεις.

Αυτά όλα μόνο απλή διαχείριση δεν είναι! Όποιος θεωρεί απλή τη διαχείριση ενός Δήμου σήμερα, θα είναι επικίνδυνος Δήμαρχος αύριο», είπε ο κ. Στάμκος.

Ο κ. Στάμκος αναρωτήθηκε αν ο Δήμος Πέλλας έχει περιθώριο για πειραματισμούς. «Συνειδητοποιούν όλοι οι συνδημότες μας ότι ο Δήμος δεν είναι περιοδεύων θίασος όπου τα ψέματα μπορεί να είναι και διασκεδαστικά. Καταλαβαίνουν ότι στον Δήμο χρειάζονται αφοσιωμένοι υπηρέτες και όχι αρχηγίσκοι διψασμένοι για εξουσία», κατέληξε. «Εμείς δίνουμε τη μάχη για το μέλλον του τόπου, για την τύχη του Δήμου μας. Η νέα θητεία μας είναι η εγγύηση για την αναπτυξιακή και ασφαλή πορεία του τόπου μας. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε το κέφι, έχουμε τα νιάτα, για να πάμε το δήμο μπροστά. Πάμε για τη Νίκη», είπε ο κ. Στάμκος και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*