Συγκινητική δωρεά του καλλιτέχνη συντοπίτη μας Παν. Γεροκώστα στο ΚΔΑΠ-μΕΑ Γιαννιτσών

kdap2

Σε μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας προς το ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, προχώρησε ο συντοπίτης μας Παναγιώτης Γεροκώστας.

Ο καταγόμενος από το Δροσερό του Δήμου Πέλλας, κ. Γεροκώστας, ο οποίος εργάζεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, πραγματοποίησε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Πέλλας δωρεά ενός αυτοσχέδιου φωτιστικού, που κατασκεύασε ο ίδιος.

Η πρωτοβουλία του κ. Γεροκώστα, ο οποίος με το καλλιτεχνικό του ταλέντο και την έμπνευσή του δίνει περιεχόμενο και «ζωή» σε διάφορα «άψυχα» αντικείμενα, αλλά και η ευαισθησία του προς τα άτομα με αναπηρία, συγκίνησε τα άτομα του Κέντρου, το προσωπικό και τους γονείς των παιδιών. 

Ο συντοπίτης μας καλλιτέχνης παρέδωσε ο ίδιος στο ΚΔΑΠ-μΕΑ το πρωί της Πέμπτης το ξεχωριστό δημιούργημά του.

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Απόστολος Φάκκας, που χαρακτήρισε την κίνηση του κ. Γεροκώστα «πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, αλλά και πράξη προς μίμηση, που αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του προς τα ίδια τα παιδιά και προς το οικογενειακό τους περιβάλλον αλλά και την υποστήριξη που πρέπει να παρέχει κάθε συμπολίτης μας στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κέντρο».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*