Ευχές και κάλαντα από τους μαθητές του ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών στους εργαζόμενους των μονάδων covid19

kdap

Με μουσική, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και δώρα φτιαγμένα από τους ίδιους, οι μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία της ΔΗΚΕΠΑΠ, βρέθηκαν κοντά στις ομάδες υγείας των εργαζομένων που είναι υπεύθυνες για τους ελέγχους covid19,στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών και στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών (πρώην ΙΚΑ).

Συνοδευόμενα από την καθηγήτρια κιθάρας του Αλεξάνδρειου Ωδείου Γιαννιτσών, που πραγματοποιεί μαθήματα με τα παιδιά και από την Κεραμίστρια του ΚΔΑΠΜΕΑ Αγγελική Παπαδοπούλου, οι νέοι του Κέντρου προσέφεραν κεραμικά γούρια και τραγούδησαν τα κάλαντα κρατώντας τις κεραμικές καμπανούλες που έφτιαξαν. Με την δράση αυτή οι μαθητές και οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ θέλησαν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους των συγκεκριμένων ομάδων ελέγχου και εμβολιασμών, εκτιμώντας την προσφορά τους καθημερινά στους κατοίκους της πόλης, την δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Μετά μουσικής ακολούθησε και η βόλτα στη Παραμυθούπολη Γιαννιτσών. Οι άνθρωποι από τα περίπτερα της Παραμυθούπολης χάρισαν δώρα στους μαθητές του Κέντρου. Αξίζει να επισημάνουμε πως το ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών το 2022 συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του και γιορτάζει. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχουν εκπλήξεις για την δράση του, με τίτλο «ΑΚΟΥΜΕ – ΚΟΙΤΑΜΕ….».

Οι μαθητές του ΚΔΑΠΜΕΑ, οι εργαζόμενοι και οι γονείς θα μοιραστούν μαζί μας, σκέψεις, όνειρα, χαρές και θα μας αποδείξουν πως η μεταξύ μας προσέγγιση μπορεί να γίνει με τον πιο απλό τρόπο. Οι κεραμικές καμπάνες, φτιαγμένες από τους μαθητές στον τροχό, ζωγραφισμένες στο χέρι με την μοναδικότητα του καθενός θα μας καθοδηγούν με τον ήχο τους. Καμπάνες που ηχούν σε κάθε πιθανό τόνο και αναγγέλλουν ότι το 2022 θα έχουμε πολλά να πούμε και να προβάλουμε για την 20χρονη πορεία του Κέντρου.

Μείνετε κοντά στο ΚΔΑΠΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ με τα μάτια και τα αφτιά ορθάνοιχτα…….

Καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*