Σειρά επαφών του δημάρχου Πέλλας στην Αθήνα με απτά αποτελέσματα

stamkos petsas

Με γεμάτα χέρια γύρισε ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, από την Αθήνα και τις συναντήσεις του εκεί. Το Μουσικό Σχολείο είναι πλέον γεγονός, το ίδιο και ο ηλεκτροφωτισμός με LED που είχε κολλήσει στην άρνηση της αντιπολίτευσης να ψηφίσει τον ισολογισμό του δήμου. Αυτά και πολλά άλλα που βρίσκονταν στην ατζέντα του δημάρχου εδώ και καιρό απεμπλέκονται και προχωρούν με καταφανείς ωφέλειες για τον τόπο μας.

Πιο αναλυτικά, ο δήμαρχος επισκέφθηκε με το βουλευτή κ. Διονύση Σταμενίτη κυβερνητικούς αξιωματούχους, όπως τον Υπουργό Περιβάλλοντος, τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ. Ανάμεσα στα θέματα για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στο δήμο Πέλλας ήταν η επίσκεψή του στη ΔΕΔΑ όπου ενημερώθηκε για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά , με τον κ. Τσάκα να τον ενημερώνει ότι η δημοπρασία και οι απαιτούμενοι έλεγχοι έχουν ολοκληρωθεί και εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχη εταιρία και θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του δικτύου. Ακολούθως, επισκέφθηκε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα με σκοπό τη χρηματοδότηση της υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών.

Με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα συζητήθηκε η πορεία των προτάσεων που έχει καταθέσει ο δήμος Πέλλας στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με την διαβεβαίωση του Υπουργού ότι έχει προταχθεί αυτή που αφορά σε αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης, θετική έκβαση έχει και η πρόταση του Μουσικού σχολείου ενώ η αξιολόγηση των υπολοίπων συνεχίζεται. Τέλος, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη επικεντρώθηκαν σε θέματα υποστελέχωσης του δήμου Πέλλας και σε θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του και άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργού.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*