Σε παραίτηση προτρέπουν τον Αυγενάκη τα ΜΜΕ του Μαρινάκη μετά το κάζο στην ΕΠΟ!

avgenakis osfp

Σημάδια νευρικού κλονισμού παρουσιάζουν τα άμεσης ή έμμεσης ιδιοκτησίας ή/και επιρροής διαδικτυακά ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε άρθρο, από αυτά που αναδημοσιεύονται αυτούσια σε όλα τα «συνδεδεμένα» ΜΜΕ και ταυτίζονται με τις θέσεις του Ολυμπιακού, ζητείται η παραίτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.  

Το άρθρο, με αφορμή πάντα το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ, συμπεραίνει ότι «κατατατροπώθηκε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός της» και καταλήγει ως εξής: «Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση» δήλωσε προ ολίγου ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ίσως στο αποκορύφωμα της αποτυχίας του. Λέει κάτι που ξέρει καλά πως δεν είναι αλήθεια. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) του μήνυμα -μετά από αυτό το αποτέλεσμα- δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκείνο που θα έθετε την παραίτηση του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Αλλά που…».

Θα μπορούσανε να σταθούμε σε πολλά:

Στο ότι «ολόκληρος Ολυμπιακός», μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, κρύβεται πίσω από τον Αυγενάκη, προσδοκώντας της υλοποίηση των πολιτικών του στην ΕΠΟ και εν γένει στο ποδόσφαιρο. Είναι σα να κρύβεται ελέφαντας πίσω από ένα ανθρώπινο δάχτυλο.

Στο ότι αυτοί που ακόμα και σήμερα κατηγορούν τον Κοντονή «επειδή ήθελε να ορίσει το διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου», απαιτούν από τον Αυγενάκη να ορίσει τη διοίκηση της ΕΠΟ και επειδή δεν το κατάφερε τον προτρέπουν σε παραίτηση. Οποία υποκρισία.

Και τέλος, στο ότι από τη στιγμή που «η δουλειά δεν έγινε», όπως στην περίπτωση της ΕΕΑ στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης, ο Αυγενάκης τους είναι πλέον άχρηστος και πρέπει να πεταχτεί σα «στυμμένη λεμονόκουπα».  

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*