Σάλος στην Ικαρία: Η ζαχαροπλάστρια που από το «Λουκουμαδόσπιτο» έγινε αναπλ. διοικήτρια στο νοσοκομείο

Capture_9

Αντιδράσεις και ειρωνικά σχόλια έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της Ανεζινιώς Σταμούλη στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν-Κ.Υ. Ικαρίας.

Η κ. Σταμούλη, που ευχαρίστησε δημόσια για την τοποθέτησή της τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και καρδιολόγο, Χριστόδουλο Στεφανάδη, είναι ζαχαροπλάστρια και ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου “Λουκουμαδόσπιτο” στη Σάμο. Έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι ανέλαβε νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας.

Η ίδια γράφει:

Με τις ευχές και την αγάπη όλων των φίλων και συνεργατών, τις ευχές των γονιών μου και τη στήριξη της οικογένειάς μου ορκίστηκα σήμερα αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Ικαρίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου κύριο Christodoulos Stefanadis για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους συμπολίτες μου αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου.

Η ορκωμοσία της έγινε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στο γραφείο διοικητή Νοσοκομείου Σάμου και τελέσθηκε από τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό.

Η ζαχαροπλάστης έχει σπουδάσει Ελληνικό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και στην Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εκτός από επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, είναι συνεργάτης των ΕΛΤΑ για την ευρύτερη περιοχή του Μαραθόκαμπου και εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα του Μαραθόκαμπου του Δήμου Σάμου.

Στη σελίδα της στο facebook δηλώνει ιδιοκτήτρια του “Λουκουμαδόσπιτου” ενώ ως αντικείμενο των σπουδών της δηλώνει την Πολιτιστική Πολιτική Και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Open University of Cyprus) και ως Μεταπτυχιακό τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Αντιδράσεις

Με αφορμή την τοποθέτηση της κ. Σταμούλη, ο Αντύπας Καρίπογλου, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση, θύμισε στο σχόλιό του στο facebook την τοποθέτηση “επιχειρηματία βουλκανιζατέρ” από τον Π. Πολάκη, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το θόρυβο που είχε ξεσπάσει όταν ο Χ. Σταφανάδης είχε καλέσει εν μέσω του lockdown πολυπληθή παρέα μεταξύ των οποίων και τον πρωθυπουργό στο σπίτι του στην Ικαρία.

Όταν ο Πολάκης διόρισε επιχειρηματία βουλκανιζατέρ υποδιοικητή του νοσοκομείου Σαντορίνης, βγήκαμε – και δικαίως – στα κεραμίδια.

Τώρα που ο Στεφανάδης διόρισε υποδιοικήτρια του νοσκομείου Ικαρίας την ιδιοκτήτρια του “Λουκουμαδόσπιτου”, γαργάρα από τους “αντικειμενικούς”.

(και τρεις παρατηρήσεις:

1. όπως δήλωσε η ίδια, την επέλεξε ο τοπικός βουλευτής Στεφανάδης – τον οποίο και ευχαρίστησε δημοσίως – και όχι το υπουργείο Υγείας!

2. ο Στεφανάδης είναι ο βουλευτής που εν μέσω λοκντάουν, με απαγόρευση συγκεντρώσεων στα σπίτια, έκανε γλέντι στο σπίτι του και κάλεσε και τον πρωθυπουργό – ο οποίος δεν είδε κανένα πρόβλημα και πήγε!

3. ο Στεφανάδης είναι καθηγητής ιατρικής!)

Πηγή: thetoc.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*