Πυρ Συνδέσμων ΠΑΟΚ κατά της Κυβέρνησης: Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη.

toumpa-paok-opadoi-thura4

Μετά τη Θύρα 4, πλέον όλοι οι ΣΦ ΠΑΟΚ στρέφονται ευθέως κατά της Κυβέρνησης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, καυτηριάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη».

Η αρχή έγινε με την ιστορική Θύρα 4 και πλέον όλοι οι ΣΦ ΠΑΟΚ στρέφονται ευθέως κατά της Κυβέρνησης, με ανακοίνωση που εξέδωσαν σε επιθετικό ύφος για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Μετά την περσινή λάσπη για τη δήθεν πολυιδιοκτησία, η οποία έπαιξε ξεκάθαρο ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, φέτος βλέπουμε μία από τα ίδια. Το σενάριο του… sequel βέβαια, είναι ακόμα χειρότερο, όπως γίνεται στις περισσότερες ταινίες, για παράδειγμα στο Ηλίθιος και Πανηλίθιος…

Για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση, η οποία είναι τόσο αστεία που άρχισε με ένα Instagram story και μιας και αναφερθήκαμε στη συγκεκριμένη ταινία, αρκεί να μας πουν οι Καραπαπάς και Σιαμπάνης πόσες φορές την ημέρα μιλάνε για να ενορχηστρώσουν τα επόμενα μυθεύματά τους. Η επικοινωνία τους είναι τόσο συχνή που κάποιος θα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα και σήμερα εργοδότης του Σιαμπάνη… Μήπως για να έχει ενδιαφέρον και να μιλήσουμε και στη γλώσσα σας, να βγάλουμε αποδόσεις σε Over και Under μιας και στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Άρη, είδαμε ότι σε αυτά τα… βρίσκετε…

Ζούμε σε μια χώρα που:

Που η εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου είναι γνωστή σε όλους, αλλά στις δικαστικές αίθουσες παίζεται το θέατρο του παραλόγου.

Το Ολυμπιακός-Βέροια είναι στημένο, αλλά φταίει μόνο η Βέροια.

Ένα καράβι με δύο τόνους (τόσοι βρέθηκαν, πόσοι πέρασαν δεν ξέρουμε) ηρωίνη είναι ορφανό, αλλά όσοι μάρτυρες μπορούσαν να δώσουν στοιχεία για την υπόθεση για κάποιον -προφανώς- τυχαίο λόγο δεν είναι πια μαζί μας.

Που ανατινάζονται φούρνοι διαιτητών και ξυλοκοπούνται διαιτητές από… ασυνόδευτα λευκά POLO μετά από αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά δεν φταίει ο Ολυμπιακός.

Που Ολυμπιακός, Άρης και Λάρισα έχουν κοινό γραφείο Τύπου, και αλισβερίσια μεταξύ υπαλλήλων και παικτών “αντίπαλων” ομάδων, βγάζουν ανακοινώσεις ο ένας εκ μέρους του άλλου και ανταλλάζουν παίκτες με παράλογα ποσά για να καλύψουν τρύπες και να κάνουν εξυπηρετήσεις, αλλά τα μέσα τους επιμένουν να ψάχνουν φαντάσματα αλλού για πολυιδιοκτησία.

Που ο Ολυμπιακός ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τους δικαστικούς εισαγγελείς, με την κυβέρνηση να κλείνει τα μάτια και να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Που ο δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, Λευτέρης Αυγενάκης, είναι πρώτα υπάλληλος της ομάδας του και μετά Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού πρώτα θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ομάδας του και μετά να λύσει τα τεράστια προβλήματα του αθλητισμού.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται ότι δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ωστόσο από την στιγμή που όχι μόνο συγκαλύπτει, αλλά αβαντάρει την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, το κοινό περί δικαίου αiσθήματος καταστρατηγείται επιδεικτικά.

Η υπομονή μας δεν εξαντλείται, αλλά εξαντλήθηκε. Είναι φανερό ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα δρώμενα της χώρας, οπότε από εδώ και πέρα θα αναλάβουμε εμείς.

Υγ: Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*